Opinie z gry w ArmA2 - ankieta
Moderator: Inkwizytor
Re: Opinie z gry w ArmA2
wiecie co to to nic ;p
Ale ja nie wiedziałem że t90-t72 i oba abramsy umieją pływać pieskiem ;p
polecam to sprawdzić xD
Myślałem że chociarz po dnie będą jechać ale nie xD
Wszystkie kilkunastotonowe blaszki płynęły szybciej niż aligator na dopalaczu ;p
polecam to sprawdzić xD
Wszystkie kilkunastotonowe blaszki płynęły szybciej niż aligator na dopalaczu ;p

Arma II najlepsza ;]
owy unik włącza się podczas biegu do przodu (w) i szybkiej zmianie kierunku (a/d) połączonej z wychyleniem się w tamtą stronę. Jeśli tak miało być.... nawet nie chce mi się kończyć. Dodam tylko, że podczas tego "uniku" nie można strzelać co na mapach cqb oznacza natychmiastową śmierć.
nawet latać i piruety w powietrzu robić jak coś nie fortunnie najedziesz na kamień, głaz to można w szybkim tępię zmienić swoją pozycje w locie i to nawet na wyższej wysokości jak Ai domyślnie lata latadłamirossecki pisze:wiecie co to to nic ;p
polecam to sprawdzić xD

Ja ostatnio gram i ten "unik" (hahaha
) zdarza mi sie coraz czesciej i bardzo czesto w "złych" sytuacjach, tzn wrog moze mi wyskoczyc przed karabin za ułamek sekundy, a ja sie zataczam w bok po pijanemu... Smutne to
( Ale od czego mamy pacze? 

ja tam miałem poprostu nieziemską zabawe xD...
Polecam w edytorze utworzyć sobie 3 tanki na środku morza i widok 3 osoby xD...
Genialnie wygląda jak się odpala silnik i te od dna się odbijają xD
Nie podoba mi się za to że nie można wodować heli ani samolotami...
Przecież normalnie jak zwodujesz to on tonie a ty może masz te 5 sekund na ucieczke..
A tu wodujemy i pizd jakby z granatnika ...
Polecam w edytorze utworzyć sobie 3 tanki na środku morza i widok 3 osoby xD...
Genialnie wygląda jak się odpala silnik i te od dna się odbijają xD
Nie podoba mi się za to że nie można wodować heli ani samolotami...
Przecież normalnie jak zwodujesz to on tonie a ty może masz te 5 sekund na ucieczke..

Arma II najlepsza ;]
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=NLEWhpPIN5wrossecki pisze:Nie podoba mi się za to że nie można wodować heli ani samolotami...
Wydostalbys sie?
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
@Trance
Też to mam, to taki żałosny unik jakby w slow motion... trzeba się bardzo starać by on wystąpił. Wydaje mi się, że on występuje podczas przemieszczania się na boki w biegu i zmianie pozycji z kucającej na stojącą... nie jestem tego pewien. Nie udało mi się tego wymusić, zawsze to się dzieje przypadkowo i w nieodpowiednim momencie
Też to mam, to taki żałosny unik jakby w slow motion... trzeba się bardzo starać by on wystąpił. Wydaje mi się, że on występuje podczas przemieszczania się na boki w biegu i zmianie pozycji z kucającej na stojącą... nie jestem tego pewien. Nie udało mi się tego wymusić, zawsze to się dzieje przypadkowo i w nieodpowiednim momencie

Mów mi milordzie łapserdaku!
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Ten unik idzie ustawić w opcjach. Ja mam go ustawione pod ctrl + klik na kółko myszki chyba i samoczynnie nie wskakuje.

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:

Co taki unik ma wspólnego z symulacją pola bitwy? Qr** to nie air soft czy paintball by jakieś matrixowe uniki w slow motion robić

Mega bzdura do potęgi

Mów mi milordzie łapserdaku!
Także JonPL, lepiej uznajmy ten "unik" za bug gry, który zostanie naprawiony już w następnym patchu.JonPL pisze:Taaaa, bug gry, brawo Equi![]()
To jest właśnie unik lewo\prawo, a to o czym mówi Rainbow to "unik do przodu" czy jakoś tak.
Coś jeszcze, panowie eksperci?Methos słusznie pisze:Masz w ustawieniach klawiszy w Opcje > Sterowanie

ufoman... Wiesz chociaż z czego ten filmik jest?
Ten filmik jest z międzynarodowych ćwiczeń floty Rosyjskiej i Chińskiej...
To był MI specjalnie przystosowany do lądowania a że za stromo zszedł to nikogo wina...
Znajdź sobie filmy z lądownia reszty modeli tych helikopterów podczas ćwiczeń...
Ale zresztą odbiegamy od tematu
NIe mówię o takim przypadku...
Jak normalnie się wpierdzielasz do wody to przecież nowsze helikoptery mają konstrukcyjnie wprowadzone zabezpieczenie przed natychmiastowym zatonięciem...
Przecież nie ma tak że jak straci ciąg i uda mu się wyprostować przed wodą... To wtedy przecież ta załoga ma jakąkolwiek szanse na ucieczke a nie że dotyka wody i nagle jeb...
Samoloty tak samo ...
http://www.youtube.com/watch?v=3zuLP-QY ... re=related 42 ludzi ocalonych... Jakos nie widziałem aby wybuchł xD
Ten filmik jest z międzynarodowych ćwiczeń floty Rosyjskiej i Chińskiej...
To był MI specjalnie przystosowany do lądowania a że za stromo zszedł to nikogo wina...
Znajdź sobie filmy z lądownia reszty modeli tych helikopterów podczas ćwiczeń...
Ale zresztą odbiegamy od tematu
NIe mówię o takim przypadku...
Jak normalnie się wpierdzielasz do wody to przecież nowsze helikoptery mają konstrukcyjnie wprowadzone zabezpieczenie przed natychmiastowym zatonięciem...
Przecież nie ma tak że jak straci ciąg i uda mu się wyprostować przed wodą... To wtedy przecież ta załoga ma jakąkolwiek szanse na ucieczke a nie że dotyka wody i nagle jeb...
Samoloty tak samo ...
http://www.youtube.com/watch?v=3zuLP-QY ... re=related 42 ludzi ocalonych... Jakos nie widziałem aby wybuchł xD

Arma II najlepsza ;]