Sorry za OT, ale to nie ten Dario. Nasz (ten z 25DKP) jest Dari0, a tamten był D@rioGrey pisze:Niekoniecznie. Pamietam dario z OFP. Szum i to, ze dolaczyl do sceny bardzo pozno, kiedy juz OFP bylo tanie.
I przez dlugi czas mial pirata i robil tylko pod niego misje.
WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
-
Elej
- ID Steam:
- Numer GG: 8888980
- Kontakt:
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Zastanawiam się czy temu dodatkowi będzie bliżej do Red Hammera czy Resistance.
.
Armed Assault Info dzięki uprzejmości Bojlera zamieścił 6 nowych screenów z prac nad ArmA: Queen's Gambit.
Link do newsa ArmA-Zone PL
Link do newsa ArmA-Zone PL
Screeny nie pokazują niczego nowego, choć mam cichą nadzieję, że dodatek postawi na grywalność i ciekawą fabułę.
-
Dario
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
A jednak pokazująRainbow pisze:Screeny nie pokazują niczego nowego

Morphicon Limited przeprowadził wywiad z Markiem Spanelem na temat dodatku ArmA: Queen's Gambit.
===> Link do wywiadu <===
===> Link do wywiadu <===
Mam nadzieję, że LEM (lub jakikolwiek inny wydawca odpowiedzialny za QG) właśnie to czyta. Jesli cena bedzie taka, biore to z miejsca. Porto fajnie wygląda.I would estimate the price will be somewhere around half of the price of the original game.
-
OFman
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- Kontakt:
Pff też bym taką wysepkę zrobił gdybym miał Visitora3 i w dodatku za darmoPorto fajnie wygląda.
Oczywiście, jasneOFman pisze:Pff też bym taką wysepkę zrobił gdybym miał Visitora3 i w dodatku za darmoPorto fajnie wygląda.
Akurat BISowy talent robienia wysp jest znakomity i ciężko będzie ich przeskoczyć (co wydaje mi się praktycznie nie możliwe).
-
OFman
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- Kontakt:
Już w OFP były lepsze wyspy od BISowych. Zgadza się, BIS (a raczej Ada) robi bardzo dobre wyspy co jednak nie oznacza, że nie da się zrobić lepszych.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
zabix pisze:Akurat BISowy talent robienia wysp jest znakomity i ciężko będzie ich przeskoczyć (co wydaje mi się praktycznie nie możliwe).
Raz sie zgodze z Zabixem - nie widzialem jeszcze wyspy lepszej od BISowych - czy to w OFP czy Arma
OFman - z checia zobacze wyspe Twojego autorstwa majaca cos w sobie a nie tylko ladnie wygladajaca. Najblizej BISowych wysp byl Lechistan bo mial to cos swojskiego w sobie jednak do takiej Nogovy wiele mu brakowalo...
Nie prawda. Tonal byl NAJLEPSZA wyspa pod ofp.Forrestal pisze:zabix pisze:Akurat BISowy talent robienia wysp jest znakomity i ciężko będzie ich przeskoczyć (co wydaje mi się praktycznie nie możliwe).
Raz sie zgodze z Zabixem - nie widzialem jeszcze wyspy lepszej od BISowych - czy to w OFP czy ArmaTe wyspy maja to cos w sobie co przyciaga do nich. Jasne - mozna bylo spotkac ladniejsze czy wieksze wyspy w OFP ale ciekawszych nie. Wiele razy zdarzylo mi sie odkrywac cos nowego w nich choc dobrych kilka lat na nich juz spedzilismy. Tak samo jest z Sahrani...
OFman - z checia zobacze wyspe Twojego autorstwa majaca cos w sobie a nie tylko ladnie wygladajaca. Najblizej BISowych wysp byl Lechistan bo mial to cos swojskiego w sobie jednak do takiej Nogovy wiele mu brakowalo...
Retired. Unavailable until further notice.