Romanovo 2012 X jubileuszowe spotkanie graczy OFP/Arma
Moderatorzy: Romanov, Inkwizytor
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Romanovo 2012 X jubileuszowe spotkanie graczy OFP/Arma
Z 8BZ do teraz zainteresowanie zgłosili:
1/ Pit
2/ Forrestal
3/ Kraku
4/ Voy
5/ Rabus
muszę rozpytać jeszcze raz czy akceptują imprezę łączoną, bo inaczej ich nastawiałem...
1/ Pit
2/ Forrestal
3/ Kraku
4/ Voy
5/ Rabus
muszę rozpytać jeszcze raz czy akceptują imprezę łączoną, bo inaczej ich nastawiałem...
Nie rozumiem w czym leży problem ?
Jak byli na romanovie gracze z americas army to jakos nikomu nie przeszkadzało to ze nie graja w OFP a teraz ci sami co wtedy byli z Americasa a nie grali w OFP maja najwiecej ale.......
Jeżeli ja mam się z kims tutaj kłucić to o to czy mają być WoTowcy czy nie to przypomij sobie Młody czasy kiedy nie miałęś pojęcia o OFP a na imprezie byłes.
To po pierwsze
po drugie
Zobacz ile osób się zadeklarowało 10 ? z ARMA ? przypomij sobie jakie są koszty imprezy sam robiłeś w zeszłym roku ! A wiec dalej sie upierasz przy swoim ? Jeżeli tak to się zastanawiam czy nie wycofam się z robienia imprezy bo mnie to zaczyna juz wq....
Amen
Jak byli na romanovie gracze z americas army to jakos nikomu nie przeszkadzało to ze nie graja w OFP a teraz ci sami co wtedy byli z Americasa a nie grali w OFP maja najwiecej ale.......
Jeżeli ja mam się z kims tutaj kłucić to o to czy mają być WoTowcy czy nie to przypomij sobie Młody czasy kiedy nie miałęś pojęcia o OFP a na imprezie byłes.
To po pierwsze
po drugie
Zobacz ile osób się zadeklarowało 10 ? z ARMA ? przypomij sobie jakie są koszty imprezy sam robiłeś w zeszłym roku ! A wiec dalej sie upierasz przy swoim ? Jeżeli tak to się zastanawiam czy nie wycofam się z robienia imprezy bo mnie to zaczyna juz wq....
Amen
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

Proszę przygotować lądowisko dla mojego litka.

- Mlody_82
- ID Steam:
- Numer GG: 4008742
- ID gracza: 2527492
Romku zadałeś pytanie to ci na nie odpowiadam więc nie wiem o co ci chodzi.Mam do Was pytanie
W zeszłym roku na imprezie była grupa graczy z WoTa są to też moi przyjaciele i teraz chciałbym spytać czy bedzie dla nas wielki problem jeżeli zaproszę na impreze grupę ok 12 do 14 osób grających w WoTa ?
Już grałem w OFP z Chess-em i Brunem (zadzwoń potwierdz).Jak byli na romanovie gracze z americas army to jakos nikomu nie przeszkadzało to ze nie graja w OFP a teraz ci sami co wtedy byli z Americasa a nie grali w OFP maja najwiecej ale.......
Przepraszam ale takie zdarzenie nie miało miejsca.Jeżeli ja mam się z kims tutaj kłucić to o to czy mają być WoTowcy czy nie to przypomij sobie Młody czasy kiedy nie miałęś pojęcia o OFP a na imprezie byłes.
Przypominam sobie: Liczba zainteresowanych / kasa potrzebna na realizacje = wartość na zainteresowanegoZobacz ile osób się zadeklarowało 10 ? z Arma ? przypomij sobie jakie są koszty imprezy sam robiłeś w zeszłym roku ! A wiec dalej sie upierasz przy swoim ? Jeżeli tak to się zastanawiam czy nie wycofam się z robienia imprezy bo mnie to zaczyna juz wq....
Przy niczym się nie upieram, jeszcze raz powtarzam ze to tylko moja opinia którą przyjąłem po małym wywiadzie z TS-a.
To miało Tobie pomoc a nie Cie denerwować.
Uszy do góry!!

"...U want pain I'll give U pain..."
ok.
W pierszym wątku tworzę listę osób które wpłatą zadeklarowały przyjazd na Romanovo
Pozdrawiam
W pierszym wątku tworzę listę osób które wpłatą zadeklarowały przyjazd na Romanovo
Pozdrawiam
Chlebak

- Mlody_82
- ID Steam:
- Numer GG: 4008742
- ID gracza: 2527492
Ja również już wysłałem "ciacki" 

"...U want pain I'll give U pain..."
- DonArkado
- ID Steam:
- Numer GG: 4373239
- Kontakt:
Odwolali moje szkolenie wiec bede na 100%. Prosze mnie wpisac na liste. Kase wysle 1go lipca bo mialem za duzo wydatkow - prosze o wyrozumialosc. Jak dla mnie ludzie z wot moga byc bo chce sie spotkac z ludzmi ktorych poznalem a nie tylko z nimi gralem.
Me GoSu K?? U LaMe No GaMe !! U Don't Have Brain !!
Play With The Best !! Die Like The Rest !!
I Play With GoSu !! U Wanna Try ?? LaMe Don't Cry !!
Play With The Best !! Die Like The Rest !!
I Play With GoSu !! U Wanna Try ?? LaMe Don't Cry !!
Cieszę się że Don bedziesz 
Lista zakualizowana w pierwszym poscie.
Don bedziesz jechał z Wawy czy Wrocławia ?

Lista zakualizowana w pierwszym poscie.
Don bedziesz jechał z Wawy czy Wrocławia ?
Chlebak

Cieszę się Don, że będzieszDonArkado pisze:Odwolali moje szkolenie wiec bede na 100%. Prosze mnie wpisac na liste...

- seba200
- ID Steam:
Jeśli nic złego się nie wydarzy to będę.
Ten smalec i ogóry to pyszotaaaa:)
Ten smalec i ogóry to pyszotaaaa:)