Lineage 2 (i inne MMOcRPG, cRPG)
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 5994970
- Kontakt:
Re: Lineage 2
A jak to cośdziałą? Właśnie zasysam jaki ten editor czy jak to zwał... hmm to moze byc ciekawe 

Nie mam pojęcia, ale chyba na stronie jest co nieco (jakieś tutoriale itd.). Link znaleziony całkiem przypadkiem i podany jako ciekawostka. Grafika nie powala, ale możliwość stworzenia własnego "świata" MMORPG to kusząca perspektywa (np. coś w klimatach fallout'a
). W praktyce wymaga to tłumu grafików, ale pomarzyć można. IMHO Sama idea sprzedawania engine'u dla MMORPG + dodatki jest ciekawa.

-
- ID Steam:
- Kontakt:
Nie no ściągnąłem to, ale na myśl by mi nie przyszło, że można w ten sposób handlować. Ci goście tam chcą żebym ja kupował jakieśdodatki do tej gry typu zwierzeta, jakies przedmioty itd... omg 
A tak PS: Gadamy tutaj o MMORPGach a ja ostatnio (wreszcie) uruchomiłem Knighta Online i musze powiedzieć, że gra jest powalająca... Gra ktoś w to jeszcze?

A tak PS: Gadamy tutaj o MMORPGach a ja ostatnio (wreszcie) uruchomiłem Knighta Online i musze powiedzieć, że gra jest powalająca... Gra ktoś w to jeszcze?

- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Kiedyś graliśmy w KO w parę osób z OFP, głównie GROM'owcy się tą grą bawili 

ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
Zaintrygowało mnie to Linage 2. WoW niestety jak na polskie warunki jest drogi w utrzymaniu, a w szczególności kiedy nie ma się czasu na systematyczne granie.

!!!Moher Niggaz From Eastern Europe - Rezurekcja(a moze nawet reaktywacja)!!!
Lukeo pisze: Nie no ściągnąłem to, ale na myśl by mi nie przyszło, że można w ten sposób handlować. Ci goście tam chcą żebym ja kupował jakieśdodatki do tej gry typu zwierzeta, jakies przedmioty itd... omg![]()

Lukeo pisze: A tak PS: Gadamy tutaj o MMORPGach a ja ostatnio (wreszcie) uruchomiłem Knighta Online i musze powiedzieć, że gra jest powalająca... Gra ktoś w to jeszcze?
Kiedyś grałem w to sporo, ale od kiedy wprowadzono zasadę "płacisz - masz pierwszeństwo w dostępie do gry", dałem sobie spokój. Jeśli zalogowanie się na serwer ma trwać pół godziny, gdy chce pograć godzinę to nie ma to sensu. Poza tym support był kiepski i bugi dawały się we znaki, ale może teraz wygląda to inaczej.
-
- ID Steam:
- Kontakt:
A ja od przedwczoraj nie moge sie zalogowac na zaden server i nie jest to wina przepełnionych serwerów, bo nawet ich nie widze na liscie :/. Uruchamiam gre wszystko pieknie ładnie i pojawia sie zwykle logo i tak nic sie nie dzieje chwile i wywala gre i pojawia sie komunikat "Disconnected from server". Nie wie mczym to może być spowodowane, nic nie krecilem kolo gry, poprostu rano gralem, wylaczylem , odpalilem wieczorem i juz nie weszło :/ Proboje jeszcze raz sciagnac gre, tym razem z oryginalnej strony Knighta (:P), ale tranfer 5 kbps i mi sciaga caly dzien nie dam rady tyle wytrzymać
.
Miał juz ktos taki problem?

Miał juz ktos taki problem?

Lukeo pisze: Miał juz ktos taki problem?![]()
Bezustannie

-
- ID Steam:
- Kontakt:
Oczywiście chodzi mi o problem z tym Disconnected from server, a nie o zbyt mały transfer 

Disconnected zwany pieszczotliwie DiCi powinien być drugą nazwą tej gry. Wśród koneserów jest ona zwana także Knight Offline 

A istnieje jeszcze coś takiego jak KAL online? Pamiętam, że był to taki samurajski mmorpg.

!!!Moher Niggaz From Eastern Europe - Rezurekcja(a moze nawet reaktywacja)!!!