Romanovo 2010 podsumowanie
Moderatorzy: Romanov, Inkwizytor
- CevLar
- ID Steam:
- Numer GG: 3813887
- ID gracza: 2447620
- Kontakt:
Re: Romanovo 2010 podsumowanie
Cześć Panowie poniżej link ze zdjęciami które robiłem na Romanovie zapraszam do pobierania mam jeszcze kilka krótkich filmików ale sporo zajmują
http://www.megaupload.com/?d=9YREK4IT
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Czy Voy, Romek i inni obecni na zlocie oraz ci nieobecki nie mają zamiaru się tutaj wypowiedzieć nt filmu? 

- CevLar
- ID Steam:
- Numer GG: 3813887
- ID gracza: 2447620
- Kontakt:
VoY raczej na wakacjach wroci za 2 tygodnie tak mowil na Romanovie, a co do Romka to mowił że narazie ma problemy z netemIntruder pisze:Czy Voy, Romek i inni obecni na zlocie oraz ci nieobecki nie mają zamiaru się tutaj wypowiedzieć nt filmu?

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
Ja widziałem film i komentowałem fotki na galerii na stronie [EC] i na picasie 
Filmik zajefajny
ale muszę go dokładnie obejrzeć jak wrócę z wakacji. Mam tylko ze sobą małego lapka i trochę mi go przycina 
po zatym napisane na tamtej stronce jest, ze plik chwilowo nie dostępny ??

Filmik zajefajny

CevLar zapodaj te foty na picase, nie chce mi się ściągaćCevLar pisze:Cześć Panowie poniżej link ze zdjęciami które robiłem na Romanovie zapraszam do pobierania mam jeszcze kilka krótkich filmików ale sporo zajmują
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2010, 20:59 przez PROCIK, łącznie zmieniany 1 raz.
mi mówił telefonicznie (Romek), że film mu się bardzo podoba ale fajnie gdyby napisał tu więcej szczegółów 
CevLar - wielkie dzięki za fotki... szczególnie te z elitą skrzydeł UFA - bezcenne

CevLar - wielkie dzięki za fotki... szczególnie te z elitą skrzydeł UFA - bezcenne

Ale zbereznik ten Intruder

rozmawialismy o filmie cale 14 min na telefonie i w sumie wiesz wszystko
Film zrobiony fajnie mi sie podoba i to bardzo ale zgodnie z moja prosbą chcialem zrobic swoja wersje tego co było na Romanovie
Fim jest nie za dlugi nie za krotki nie za glosny i................... no wlasnie nie ma "patrolu dynamicznego"
Oddaje klimatat tego co sie tam dzialo
)
Pozdrawiam

rozmawialismy o filmie cale 14 min na telefonie i w sumie wiesz wszystko
Film zrobiony fajnie mi sie podoba i to bardzo ale zgodnie z moja prosbą chcialem zrobic swoja wersje tego co było na Romanovie
Fim jest nie za dlugi nie za krotki nie za glosny i................... no wlasnie nie ma "patrolu dynamicznego"
Oddaje klimatat tego co sie tam dzialo

Pozdrawiam
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

Romeczku, jak tylko będę miał troszkę czasu przygotuję Ci płytki. Dziś i ostatnie 2 dni miałem "patrole" z synkiem więc nie bardzo było kiedy.
Z innej beczki :
DZIŚ ODBIERAM OAH, DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. YYYEEEEEEEAAAAAAHHHHHHH!!!!!!
Z innej beczki :
DZIŚ ODBIERAM OAH, DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. YYYEEEEEEEAAAAAAHHHHHHH!!!!!!

filmik fajny, tylko nie chciało mi się całego oglądać. dużo nowych twarzy, których nie pamiętam ze starych romanovów. wystarczy tylko żałować, że nie mogłem dotrzeć chociaż na jeden dzień 
aha, czy mi się zdaje czy Romek koszulki ci się powiększyły w praniu? hehehe, to komplement.

aha, czy mi się zdaje czy Romek koszulki ci się powiększyły w praniu? hehehe, to komplement.
cfog skończył się na kill'em all
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Ja się na tym nie znam, ja tu tylko "pilnuje sektora" 
Mówiąc bardziej poważnie materiał filmowy super. Widać zawodową rękę. Nie wiem kto jakie sceny kręcił ale te wstawki motylek, zboże, chmurki czy celownik - rewelacja.
Może z tego zróbmy film VB2 - kto zagra w kampanii może przyjechać na Romanovo 2011
Odnośnie imprezy.
Miło bylo poznać nowe osoby. Takie wspólne piwkowanie zmienia całkowicie nasze relacje na TS.
Jak zawsze podziękowania dla Romka za gościnę.
Podziękowania dla uczestników za zabawę na poziomie.
Podziękowania dla folmowców i fotoreporterów za uwiecznienie tych chwil.
Podziękowania dla Intrudera za opiekę nad TeaCup'em po romanówce.
Romanovo rządzi, Romanovo radzi, Romoanovo nigdy Cię nie zdradzi!
Pozdro.

Mówiąc bardziej poważnie materiał filmowy super. Widać zawodową rękę. Nie wiem kto jakie sceny kręcił ale te wstawki motylek, zboże, chmurki czy celownik - rewelacja.
Może z tego zróbmy film VB2 - kto zagra w kampanii może przyjechać na Romanovo 2011

Odnośnie imprezy.
Miło bylo poznać nowe osoby. Takie wspólne piwkowanie zmienia całkowicie nasze relacje na TS.
Jak zawsze podziękowania dla Romka za gościnę.
Podziękowania dla uczestników za zabawę na poziomie.
Podziękowania dla folmowców i fotoreporterów za uwiecznienie tych chwil.
Podziękowania dla Intrudera za opiekę nad TeaCup'em po romanówce.
Romanovo rządzi, Romanovo radzi, Romoanovo nigdy Cię nie zdradzi!
Pozdro.
Noooo, Wojtek sie odezwał i w dodatku jak mądrze prawi 
Podobnie jak z innymi - miło Cię było poznać Voy ty gburze
Zboże i motylki itp ja sobie kręciłem, a wy żeście do mnie wołali, że buszujący w zbożu
Teraz wiadomo co tam buszowałem. Pozdro!
PS offtopic : Mam OAH i okazało się, że moja nowa wypasiona GTX 275 super OC potrzebuje więcej prądu i potrafi kompa zresetować podczas gry. Zreanimuję się prądowo jeszcze przed testami VB2.

Podobnie jak z innymi - miło Cię było poznać Voy ty gburze

Zboże i motylki itp ja sobie kręciłem, a wy żeście do mnie wołali, że buszujący w zbożu

PS offtopic : Mam OAH i okazało się, że moja nowa wypasiona GTX 275 super OC potrzebuje więcej prądu i potrafi kompa zresetować podczas gry. Zreanimuję się prądowo jeszcze przed testami VB2.