ESL ArmA 2 5on5+ Opening Cup
Moderator: Inkwizytor
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: ESL ARMA 2 5on5+ Opening Cup
Następnym razem im dołożycie i proponuję datę z przedziału 13-25 VIII. 

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Dla mnie HA to pikuś w porównaniu z K'n'D
O to dowód z wczorajszego meczu:
http://www.mant3z.boo.pl/esl/arma2%2020 ... -36-99.jpg
Dlaczego nie wygraliśmy?
Ja bym to nazwał drastycznym spadkiem nastroju u co niektórych.
Jak byliśmy mega bojowo nastawieni na SEAL tak tutaj graliśmy jak kluchy.
Przeciwnik jak najbardziej godny, miał fajne pomysły na to jak nas zaskoczyć na początku ale później resa tracili raza za razem, nie pilnowali tyłów itp. Szkoda naprawdę, że zabrakło nam tego nastawienia które mieliśmy przed i w trakcie gry z SEAL.
Liczę na to, że znajdziemy z 2~3 fascynatów ArmA2 i trybu PvP, którzy chcieli by z nami powalczyć w leader'ze czy następny cup'ach, turniejach etc.
O to dowód z wczorajszego meczu:
http://www.mant3z.boo.pl/esl/arma2%2020 ... -36-99.jpg
Dlaczego nie wygraliśmy?
Ja bym to nazwał drastycznym spadkiem nastroju u co niektórych.
Jak byliśmy mega bojowo nastawieni na SEAL tak tutaj graliśmy jak kluchy.
Przeciwnik jak najbardziej godny, miał fajne pomysły na to jak nas zaskoczyć na początku ale później resa tracili raza za razem, nie pilnowali tyłów itp. Szkoda naprawdę, że zabrakło nam tego nastawienia które mieliśmy przed i w trakcie gry z SEAL.
Liczę na to, że znajdziemy z 2~3 fascynatów ArmA2 i trybu PvP, którzy chcieli by z nami powalczyć w leader'ze czy następny cup'ach, turniejach etc.
Mów mi milordzie łapserdaku!
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
No panowie nie mowcie ze rozwalil was taki sklad HA
Toz to przeciez wiekszosc nowych, jakby z wami zagrala stara ekipa co pamieta OFP i ArmA1 to by bylo przechlapane 
Mantez pochamuj te swoje narcystyczne wywody bo to ze sie jest 1 na liscie to nic nie znaczy. Gdzie jak gdzie ale tutaj sie wygrywa i przegrywa zespolowo
Tak samo sie kiedys 25DKP chwalilo skillem a jak przegrywali to zdazalo sie ze wyzywali innych od cziterow ;p

Mantez pochamuj te swoje narcystyczne wywody bo to ze sie jest 1 na liscie to nic nie znaczy. Gdzie jak gdzie ale tutaj sie wygrywa i przegrywa zespolowo

Ja tam cały ten skład pamiętam z ArmA1 z wyjątkiem VD, wiec ekipa nie taka znowu nowa 

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Jakie narcystyczne wywody, co ty się tak do mnie kleisz?Forrestal pisze: Mantez pochamuj te swoje narcystyczne wywody bo to ze sie jest 1 na liscie to nic nie znaczy. Gdzie jak gdzie ale tutaj sie wygrywa i przegrywa zespolowoTak samo sie kiedys 25DKP chwalilo skillem a jak przegrywali to zdazalo sie ze wyzywali innych od cziterow ;p
Przecież to co napisałem świadczy o tym, że tak zespołowo dałem dupy więc co ze mnie za narcyz

Nastawialiście nas w tym temacie na ESL'a jak na nie wiadomo co, udowadniam screenem, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Niestety... razem wczoraj (trzeba przyznać szczerzę) daliśmy straszliwie dupy.
Jak chcesz mi jeszcze wytknąć jakieś moje straszne cechy to zapraszam na PW, chętnie podyskutuje.
Mów mi milordzie łapserdaku!