Już to widzęDawidson pisze:Może z PL linka dostane.

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=75027
Moderator: Inkwizytor
Już to widzęDawidson pisze:Może z PL linka dostane.
Jajcor pisze:Proponuję poczekać na Polską wersję bo ma wyjść idealna... Bez bugów na normalnym sprzęcie będzie działać (klatki 40-50) na całej kampanii i multi. Premiera zapowiedziana na lipiec 2010 roku wg.Lemu
Luz, jednak zaczekam. Premiera w Polsce: rok 2009..., szkoda że nie podają miesiąca.Dawidson pisze:Ostatnią rzeczą którą bym sprawdził był by BIF bo 505, lemu i bis-u stronki przeleciałem
Jest gorzej, niestety, ale pod Win7 64 bit jest najgorzej, Win7 32 ciutke lepiej, ale na XP najlepiej.... przetestowałem osobiscie.Rafael3D pisze:właśnie instaluję wersję 505 na win7, może będzie lepiej niż na XP. Instalka jakoś szybciej idzie... zobaczymy czy tak samo będzie z grą.
Więc jak to jest bo już się gubię. To w końcu można kupić w necie wersję PL czy nie?Rafael3D pisze:Mała dygresja: właśnie instaluję wersję 505 na win7
Dobra robota Slavko. Zaoszczędziłeś kilku osobom czasu i nerwówJest gorzej, niestety, ale pod Win7 64 bit jest najgorzej, Win7 32 ciutke lepiej, ale na XP najlepiej.... przetestowałem osobiscie.