Specjalna ranga - Weteran
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Re: Specjalna ranga - Weteran
Norek pisze: Swojego podpisu bynajmniej nie traktuje jako odznaczenie weterana... kopia ze starego forum :]
Jakie podejscie do tematu maja moderatorzy?
Aktualnie nie najlepsze ...

-
- ID Steam:
- Numer GG: 5994970
- Kontakt:
Odznaczenia to dość koślawy pomysł, może zaczekajmy chwile i nagradzajmy w ten sposób ludzi aktywnych w ArmA, to juz by miało wiecej sensu... choc z drugiej strony...

- czacha
- ID Steam:
- Numer GG: 2068891
- Kontakt:
I tak wszyscy sie znamy i wiemy kto ile kiedys tam zrobil dla rozwoju sceny OFP. Zatem rangi, odznaczenia - to chyba tylko dla tych, ktorzy czuja sie niedocenieni .. albo nic nie robili i teraz udaja ze bylo inaczej 

inquisitor incognito

-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Ja się czuję zupełnie niedoceniony Czacha... Zupełnie mnie olewasz, nie odbierasz telefonów, nie odpisujesz na GG. Zupełna katastrofa, ach...

a ja jak ten osioł ze Shreka cytuje "...niech mnie ktoś pogłaszcze..." xD
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
BTW: Wczoraj byłem z moją lubą na "Wpuszczony w kanał"... Teksty nieziemskie 

A ja bym był za tym żeby Diablo zmajstrował cuś takiego do army jak do OFP gdzie pokazywało status godzinowy gracza ile grał itd stworzyć kilka stopni i w zależności od liczby godzin poświęconych armie nagradzać stopniami ,to by było fair ,plus ewentualnie zaliczenie przez moderatora forum i ewentualnych twórców ligi czyichś zasług w postaci dopisania kilku godzin więcej lub podbicia jednej rangi w górę ale to naprawdę przy dużym wkładzie takiego gracza.
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
^THUNDER^ pisze: A ja bym był za tym żeby Diablo zmajstrował cuś takiego do army jak do OFP gdzie pokazywało status godzinowy gracza ile grał itd stworzyć kilka stopni i w zależności od liczby godzin poświęconych armie nagradzać stopniami ,to by było fair ,plus ewentualnie zaliczenie przez moderatora forum i ewentualnych twórców ligi czyichś zasług w postaci dopisania kilku godzin więcej lub podbicia jednej rangi w górę ale to naprawdę przy dużym wkładzie takiego gracza.
Byłem na "NIE" ale akurat ten pomysł Thunder mi się podoba

Wiesz Pit zależy mi na tym ,żeby taki ***** naprzykład nie dostał piany i nie złożył ikry jak się dowie że taki Hryst ma weterana a on nie, i potem wybuchają sprzeczki w konsekwencji zamiast czerpać przyjemność z grania i pisania postów , z wk....piiii...nia wciska nas w fotel.
(tu byłem, bez wycieczek psze. Klamacz)
(tu byłem, bez wycieczek psze. Klamacz)
- Robi
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Są tez osoby, które rzadko grają (po prostu nie mają takich możliwości), ale w inny sposób przyczyniają się do rozwoju sceny. Wydaje mi się, że np. taką osobą był/jest alderous, czy agent Smith, którzy moim zdaniem dużo wnieśli do sceny OFP, nie będąc jednocześnie w czołówce najaktywniejszych na serwerze MM czy PFL (o te serki opierał się ranking). Zresztą takich osób jest o wiele więcej.
Co z takimi osobami... też będą dodawane godzinki? może od razu całe dni?
Co z takimi osobami... też będą dodawane godzinki? może od razu całe dni?

Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!