Bez zmian... a ze natret nie jestem, to nie atakuje co dzien z pytaniem "czy cos juz ruszylo?".
Zostawilem swoje namiary u kilku osob odpowiedzialnych za PL ekipy, ktore to zapewnialy mnie, ze w odpowiednim czasie odezwa sie.
Polski oddzial w turnieju IC-ArmA
Moderator: Inkwizytor
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Polski oddzial w turnieju IC-ArmA
Spróbuj się dogadaj albo z wojskowymi z Armii Rządowej, albo pisz w odpowiednich tematach na forum. Nie zdarzyło mi się, żeby cię nie przyjęli. Acz jak nie ma czym płacić - idź na randoma.
IC jest fantastyczna rozgrywka. Coraz bardziej popularna i mimo przejsciowych problemow jest najlepszym mozliwym trybem rozgrywki w arme.
Wystepuja dwie strony kompletnie rozniace sie co do zarzadzania, sposobem myslenia i kierowania zespolami.
Jednym sie podoba taki styl dowodzenia itd a innym podoba sie inny. Mozna sobie wybrac. Nie spodziewajcie sie jednak, ze chcac dolaczyc w trakcie trwajacej kampanii, bedziecie mieli spokojnie zapewnione miejsce.
Moze i troche odgrzebuje, ale ujela mnie wypowiedz pisanego z engielska Kwamacha
.
Tak a propos ... z tego co widac cala masa ludzi pragnie grac IC arme. Czyzby IC miala sie stac czysto polska rozgrywka?
Wystepuja dwie strony kompletnie rozniace sie co do zarzadzania, sposobem myslenia i kierowania zespolami.
Jednym sie podoba taki styl dowodzenia itd a innym podoba sie inny. Mozna sobie wybrac. Nie spodziewajcie sie jednak, ze chcac dolaczyc w trakcie trwajacej kampanii, bedziecie mieli spokojnie zapewnione miejsce.
Moze i troche odgrzebuje, ale ujela mnie wypowiedz pisanego z engielska Kwamacha
No moze w koncu sie pokazesz, bo do tej pory w IC6 wyzwania nie mamy, a z nieukrywanym wspolczuciem wspominam Ka50 z IC4 jak mielismy 2xVulcan + Striker with Stingerklamacz pisze:nigdy wiecej grania w polskim oddziale
do zobaczenia na polu bitwy!

Tak a propos ... z tego co widac cala masa ludzi pragnie grac IC arme. Czyzby IC miala sie stac czysto polska rozgrywka?
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
@Pik: ja też miło was wspominam. Z nieukrywanym żalem jednak muszę stwierdzić, że w żadnym bliskim czasie nie będę grał w IC-Arma.
Jak nigdy podpisuje się też pod twoimi słowy i polecam IC-Arma każdemu, to faktycznie rozgrywka nie mająca żadnego odpowiednika.
Jak nigdy podpisuje się też pod twoimi słowy i polecam IC-Arma każdemu, to faktycznie rozgrywka nie mająca żadnego odpowiednika.

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Ktoś z naszych grał teraz? Tym razem niestety afkowałem. A może to i lepiej
Kompania B twierdzi, że mimo niezłym umiejętności przynoszę pecha, a North CHain wybitnie nam nie wychodzi
Przynajmniej w zeszłym tydniu cheaterów nie było.

Kompania B twierdzi, że mimo niezłym umiejętności przynoszę pecha, a North CHain wybitnie nam nie wychodzi

Przynajmniej w zeszłym tydniu cheaterów nie było.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
O zgrozo! To i IC-A dopadła ręka cziterstwa?!? 

Mów mi milordzie łapserdaku!
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Nie chodzi o cziterstwo w grze. Chodzi o szpiegostwo poza grą, co jakby na to nie patrzeć to cziterstwo.
TO tak jakby szpiedzy zatrzymali sobie czas na kuli ziemskiej. Potrafią?
TO tak jakby szpiedzy zatrzymali sobie czas na kuli ziemskiej. Potrafią?