[1stCav]SokoleOko pisze: Nazwijmy rzecz po imieniu - korzystanie z kropki zbliża ArmA do nielubianego tu CS-a![]()
Ja Cs'a bardzo lubie

Moderator: Inkwizytor
[1stCav]SokoleOko pisze: Nazwijmy rzecz po imieniu - korzystanie z kropki zbliża ArmA do nielubianego tu CS-a![]()
Hunter, jak Ci "kamperstwo"(nieuzasadnione slowo dla ArmA, ale coz...) przeszkadza, to moze pora zmienic gre?
To może jeszcze wyłączyć dźwięk na serwerze - przecież żołnierz ma zasłonięte uszy przez hełm a to od razu wiadomo że jak zasłonięte to nic nie słyszy a tak będzie realniej
Diabl0 pisze: Weź też pod uwagę że ten celownik nie jest idealny. Nie wskazuje pojedynczego punktu gdzie na 100% trafi kula. Nie nadaje się też do strzelania na większy dystans. Jest tylko pomocą umożliwiającą "pociągnięcie serią z biodra" na niewielki dystans.
jeśli tylko masz te 1,5 sekundy na "złożenie" się do strzału na spokojnie, to kładziesz przeciwnika przez pół mapy
yorgoo pisze: hmm a to jestes dybesciak bo ja niekiedy celuje z 15 m do AI z trzymanym "prawym myszy" i mnostwo razy zdarza sie ze leje 5 kule ktora chybia a w odpowiedzi jedna wystrzelona leci mi prosto miedzy oczy.