A mały pociąg robi 'ciuch, ciuch, ciuch'. Widzę, że dogłebnie przeanalizowałeś scene MP Army, widać nawet jakieś statystyki prowadzisz... Szkoda tylko, ze to co piszesz mija się z prawdą, no chyba, że w Twoim wypadku jest tak jak pisze Guma, ale przecież tak nie jest bo chyba nie na tym opierasz swoje opinie, prawda?Radeon pisze:80% z nich to cziterzy. Czyli 20% normalnych graczy, w OFP było ich więcej. Tak więc jak narazie ArmA na MP zdycha, a przepełnionych serwerów jest może z dwa.Volt pisze:Oczywiście, ponad połowa z nich jest pusta. Wystarczy choćby teraz odpalić ArmA Spy i zobaczyć.
Wszystkim 'znawcom' sceny mp Army proponuje pograc trochę wiecej niz Evolution, czy hexena na publikach, a najlepiej pograć trochę klanowo i dopiero potem wydać osąd

EDIT:
Widac trafiasz na jakies trefne towarzystwo. Czesto gram w mp w Arme i od dawna nie spotkalem czitera, albo mam jakies zajebiste szczscie, albo Ty zajebistego pecha... moze jedno i drugie?Radeon pisze:Gdzie Ty do jasnej cholery widzisz, że napisałem co kolwiek o evolution czy berzerku? Masz coś nie tak z oczami czy jak?![]()
Ja już z cziterami spotkałem się wszędzie... Coopy, CTFy, DMy, C&H... No po prostu wszędzie, dlatego takie jest moje podejście.