Proponuje zwrócić uwagę na datę wysyłki

Moderator: Inkwizytor
Ach ten pazerny BiS, chcieli by zarobić, Ci krwiożerczy kapitaliści arghhhh! Na pohybel! Powinni sprzedawać tę grę po kosztach, najlepiej za darmo.2M1R pisze:Po tym co przeczytałem w odpowiedziach BISu zastanawiam się czy nie odwołać zamówienia... Płatne DLC, SecuROM... Teraz widać prawdziwą pazerną naturę Cechów... Poza tym mają w poważaniu userów Linuksa... Lepiej by się z tego wyczofali bo zamiast moich pieniędzy zobaczą mój środkowy palec
Po 1: Nie odmawiam BISowi prawa do zarabiania ale nie pasuje mi forma... Co chwila kupować DLC z jednym pojazdem i dodatkowym camo... Mogli by sobie pomalutku robić dodatkowy kontent a np. za pół roku udostępnić cały zestaw małych dlc jako jeden wspólny dodatek.eJay pisze:
Ach ten pazerny BiS, chcieli by zarobić, Ci krwiożerczy kapitaliści arghhhh! Na pohybel! Powinni sprzedawać tę grę po kosztach, najlepiej za darmo.
Po pierwsze - DLC będą i płatne i bezpłatne (jak Apache i kampania Eagle Wing)
Po drugie - nie wiadomo co będzie zawierać DLC
Po trzecie - zapewne będą wydzielone serwery z DLC jak i bez
Po czwarte - to nie jest gra z rankingowymi serwerami jak BC2, DLC można olać.
Po piąte - Gry BIS miały zdejmowane zabezpieczenia po patchu, Securom jest najmniej inwazyjnym syfem.
Po szóste - pazerność Czechów polega na tym, że chcą po prostu zarobić, to rynek gier, a nie hobby.
Po siódme - Pod Linuxa to są narzędzia do serwerów, a nie gra. Za dużo było z tym roboty i różnie działało, poza tym rzadko kiedy serwery pod Linuxa przekraczały fazę bety. Środowisko Windowsa jest mimo wszystko bardziej przewidywalne.
Po ósme - twój środkowy palec mało ich interesuje, na forum BiS jest bardzo duże zainteresowanie grą
Po dziewiąte - nikt nie obiecywał po Arrowheadzie rewolucji. To taka ARMA 2 w wersji 1.1 z FLIRem i paroma usprawnieniami.
Po dziesiąte - wbij sobie te punkty do głowy i nie pisz bzdur jak się na czymś nie znasz.