ARMA 2! TAK, prezentacja na GC 2007 i cała reszta!!
Re: ARMA 2! TAK, prezentacja juz dzis na GC!!
i dokladnie to wszystko zobaczymy za rok w ArmA2 

SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
Obyś miał rację 
Coś ci się chyba podwójnie post stuknął

Coś ci się chyba podwójnie post stuknął

- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Licze ze czesc tego trafi do ArmA2
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Pewnie wszyscy i tak już to widzieli, ale wrzucam linkasa do filmiku OFP2 od codemasters.
http://pl.youtube.com/watch?v=aRoN_V9xWKA
Troszke za krótki ale musze powiedziec, że ta gierka o wiele lepiej prezentuje się na screenach niż na tym filmiku. Grafika taka sztuczna, jak z bajki i animacja żołnierzy dużo gorsza niż w ArmA1 a co dopiero Arma2. Może to jeszcze poprawią, ale jak narazie, moim zdaniem ArmA2 prezentuje się ciekawiej.
http://pl.youtube.com/watch?v=aRoN_V9xWKA
Troszke za krótki ale musze powiedziec, że ta gierka o wiele lepiej prezentuje się na screenach niż na tym filmiku. Grafika taka sztuczna, jak z bajki i animacja żołnierzy dużo gorsza niż w ArmA1 a co dopiero Arma2. Może to jeszcze poprawią, ale jak narazie, moim zdaniem ArmA2 prezentuje się ciekawiej.
Poczytaj troche forum. To render a nie film z gry...
Retired. Unavailable until further notice.
No w takim razie sorki za zamieszanie.Firefly pisze:Poczytaj troche forum. To render a nie film z gry...
A, mam do was takie pytanie. Czy wyszedł już VBS2 ?? Bo jeśli tak, to zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego musimy tyle czekac na ArmA2, skoro to nic innego (poprawcie mnie jeśli się myle) jak uproszczona wersja VBS2. Chyba że to jakieś zagrywki BIS. Mi się wydaje, że BIS zdobył by przewage nad Codemasters wypuszczając swój produkt szybciej niż konkurencja.
Aha i jeszcze jedno, zadziwia mnie postawa Radeona i Rainbowa, i jak tu ktoś napisał, te ich hektolitry jadu. Chłopaki na podstawie jednego artykułu, czy wywiadu przekreślili grę. Nie biorąc zupełnie pod uwage tego, jak malo na jej temat jeszcze wiemy. A czym więcej się dowiadujemy, tym smaczniej się zapowiada.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2008, 17:07 przez whiteman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ice
- ID Steam:
- Numer GG: 1809885
- Kontakt:
Jest już dostępny od pewnego czasu. Osobiście skłaniałbym sie raczej do porównywania VBS2 do pierwszej części Army.
...just tell them I went crazy.
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Tez tak myśałem, ale po przeczytaniu tego zmieniłem zdanie ;]Ice pisze:Jest już dostępny od pewnego czasu. Osobiście skłaniałbym sie raczej do porównywania VBS2 do pierwszej części Army.
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:

FAQ:
No poprostu bajeczny jest ten VBS2. Jak udostępnili by go dla normalnych graczy z kulturalną ceną, gdzieś w granicach 200-250 PLN, to napewno by na tym nie stracili. Wydaje mi się, że wręcz odwrotnie, zaoszczędzili by kupe kasy i czasu który wkładają w projekt Arma. No ale to tylko moje zdanie i marzenie. 
A co do wypowiedzi z którą sie kiedyś spodkałem, że VBS był by nie grywalny i zbyt skomplikowany dla zwykłego Arma fightera to się nie zgodze, bo mniej zaprawiony gracz wcale nie musi korzystać ze wszystkich opcji i możliwości gry. A dopiero nabierając doświadczenia wykorzystywał by ich coraz więcej. To by była nawet duża zaleta, bo gra nie znudziła by się szybko. A jeżeli marines dają rade się w tym wszystkim połapac to i Armowcy też by dali.

A co do wypowiedzi z którą sie kiedyś spodkałem, że VBS był by nie grywalny i zbyt skomplikowany dla zwykłego Arma fightera to się nie zgodze, bo mniej zaprawiony gracz wcale nie musi korzystać ze wszystkich opcji i możliwości gry. A dopiero nabierając doświadczenia wykorzystywał by ich coraz więcej. To by była nawet duża zaleta, bo gra nie znudziła by się szybko. A jeżeli marines dają rade się w tym wszystkim połapac to i Armowcy też by dali.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2008, 18:06 przez whiteman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 8888980
- Kontakt:
Uwierz mi, że staraciliby. Kontrakty z wojskiem idą w setki milionów $ (o ile nie €whiteman pisze:No poprostu bajeczny jest ten VBS2. Jak udostępnili by go dla normalnych graczy z kulturalną ceną, gdzieś w granicach 200-250 PLN, to napewno by na tym nie stracili. Wydaje mi się, że wręcz odwrotnie, zaoszczędzili by kupe kasy i czasu który wkładają w projekt Arma. No ale to tylko moje zdanie i marzenie.

Ostatnio zmieniony 31 marca 2008, 17:58 przez Elej, łącznie zmieniany 1 raz.