WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Chciałem zauważyć, że w przeciwieństwie do pierwszej kampanii, te 2 nowe mają sens
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Szkoda tylko ze cos jest spieprzone w ostatniej misji kampanii najemnikow. Nie wiem w ktora strone mam gonic za krolowa, dynamiczny marker nie dziala
Mów mi milordzie łapserdaku!
Tego można było się spodziewać Tak zmieniając temat podoba mi się wyspa Porto a konkretnie ta misja na 6-ściu coop multi
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Ktoś zapytał czy są nowe dźwięki broni, ale nikt nie odpowiedział - są?
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Musisz wrocic do króla i dopiero wtedy zaczynasz gonić królowąmant3z pisze:Szkoda tylko ze cos jest spieprzone w ostatniej misji kampanii najemnikow. Nie wiem w ktora strone mam gonic za krolowa, dynamiczny marker nie dziala
To może być szok, ale BiS... nie spierniczył tego!
Przeszedłem Rahmadi Conflict, jest to najlepsza produkcja w jaką grałem. Pierwszy raz grając w ArmA czułem, że gram w misję, a nie ją przechodzę. Do ostatniej misji podchodziłem 3 razy.
Niejako poczułem też ten klimat. Po pierwszej kampanii Sahrani było dla mnie białą plamą gdzieś na mapie, o której pamięta tylko armia stanów zjednoczonych i reporterzy AAN. Szlaki morskie, statki handlowe - poczułem, że ten konflikt się dzieje. Boskie, jeszcze mam przed sobą Royal Flush, i już czuję, że te 50 zł warte były tej gry.
Dla tych, którzy nie lubią czytać: fajne to jest
Przeszedłem Rahmadi Conflict, jest to najlepsza produkcja w jaką grałem. Pierwszy raz grając w ArmA czułem, że gram w misję, a nie ją przechodzę. Do ostatniej misji podchodziłem 3 razy.
Niejako poczułem też ten klimat. Po pierwszej kampanii Sahrani było dla mnie białą plamą gdzieś na mapie, o której pamięta tylko armia stanów zjednoczonych i reporterzy AAN. Szlaki morskie, statki handlowe - poczułem, że ten konflikt się dzieje. Boskie, jeszcze mam przed sobą Royal Flush, i już czuję, że te 50 zł warte były tej gry.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja to zrobiłem trochę inaczej:Oscypek pisze:To może być szok, ale BiS... nie spierniczył tego!
Praktycznie w biegu przeciąłem na piechotę miasteczko wycinając wszystko co mi pod lufę właziło i tak biegłem dalej po prezydenta, reszta wojska sterowałem komendami tak by czyścili miasteczko z oprawców a sam pobiegłem dalej po prezydenta. Czuło się napięcie, żołnierze mi umierali a ja biegłem jak szalony by go dopaść. Po schwytaniu prezydenta wracałem na pełnym gazie do miasteczka by pomóc moim żołnierzom, jak dojechałem okazało się że ostatnie dwie jednostki dokończyły same zadanie [/spoiler]
Gdyby dali nam to w podstawie, ludzie by ocipieli z drugiej strony cieszę się że nie musiałem w to grać z błędami z podstawy.
Edit: z całej tej podniety zrobiłem podwójnego posta, przepraszam
Mów mi milordzie łapserdaku!
No, Poker królewski zakończony książe teraz król żyje, ma się dobrze i objął tron
Konflikt Rahmadi natomiast zakończyłem jeszcze w inny sposób: tak gdzie lądujemy(farma) stoi nowiutki traktor vel ciągnik, wsiadłem na niego i wio nim po złego prezydenta, resztę już chyba znacie.
Szkoda że tak mało...
Konflikt Rahmadi natomiast zakończyłem jeszcze w inny sposób: tak gdzie lądujemy(farma) stoi nowiutki traktor vel ciągnik, wsiadłem na niego i wio nim po złego prezydenta, resztę już chyba znacie.
Szkoda że tak mało...
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
@Oscyp
Ale Bis nie robił QG, nawet kampani nie robili chyba.
Chcesz powiedzieć, że firmują się czymś, czego nie zrobili? Ba, nawet trzepią za to kasę? To kto to zrobił bo nie specjalnie jestem zorientowany?Radeon pisze:@Oscyp
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
@Radeon
Miales wogule w rekach "Podrecznik gracza" (czyt. instrukcje) z QG? Ja tam widze ze Rahmadi Conflikt zostal stworzony przez BIS a jedynie Royal Flush przez Black Element Software. Dodatkowo powiem ze Porto stworzyl jeden czlowiek - Ivan Buchta - tak, BIS'owiec (wczesniej jeden z tworcow modu do OFP: CSLA).
Miales wogule w rekach "Podrecznik gracza" (czyt. instrukcje) z QG? Ja tam widze ze Rahmadi Conflikt zostal stworzony przez BIS a jedynie Royal Flush przez Black Element Software. Dodatkowo powiem ze Porto stworzyl jeden czlowiek - Ivan Buchta - tak, BIS'owiec (wczesniej jeden z tworcow modu do OFP: CSLA).