WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
-
- ID Steam:
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Jestem ciekawy ile błędów językowych wyłapiemy w dodatku. Bo w podstawce były różne kwiatki.Powinni póki mają czas popracować nad błedami. Osoby które tłumaczą "Arma" kaleczą język polski.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
IMO QG jest spolszczone lepiej niż podstawka, ale to tylko moje zdanie. Bardziej skupiam się teraz na kampanii. 

A mnie to wisi. I tak, zawsze, jak tylko mogę, przełączam gry na wersje angielską. Tak więc spolszczenia mi nie brak.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Ja kupilem polskie QG zainstalowalem na czeska ArmE i mam po angielsku 

A ja już mam.
Te 5 dych to chyba na pudełko, bo widzę, że jest porządne, to od Armed Assault już mi się zepsuło.
Całość bardzo fajna: "Queens Gambit to ostateczny sprawdzian umiejętności bojowych, jeśli tylko odważysz się stanąć do walki...".
I nie wiem czemu, ale instalator chce na siłę mi zainstalować 1.08, który mam i twierdzi, że są błędy... :/

Te 5 dych to chyba na pudełko, bo widzę, że jest porządne, to od Armed Assault już mi się zepsuło.

Całość bardzo fajna: "Queens Gambit to ostateczny sprawdzian umiejętności bojowych, jeśli tylko odważysz się stanąć do walki...".

I nie wiem czemu, ale instalator chce na siłę mi zainstalować 1.08, który mam i twierdzi, że są błędy... :/
To zaznaczasz mu że anuluj lub nie(bo nie pamiętam) i leci dalej czyli pyta czy pokazać readme, skrót na pulpicie umieścić i GRAMY. Też się zastanawiałem czy potwierdzić ale mam już 1.08 to zaryzykowałem i dałem nie i hula wszystko pięknie.
Zostawiłem z błędem i tez "hula". Tzn. fps 15, ale to standard. 
I kurde jak ja mogłem zabić tego Ortego w pierwszej misji Rahmadi Conflict, jak my jesteśmy tym Oretego(?). Nigdzie nie napisali nawet kim jest ten Oretego(?).
I jeszcze na początku, nikt nie chciał wyjść z łodzi dopóki nie dałem rozkazu sternikowi odpłynąć parenaście metrów od brzegu i wtedy ich odblokowało.[/spoiler]
A to United Sahrani - nie jest tych zmian tak wiele. Kilka baz się zbudowało, kilka rozebrało. Jakąś kopalnie(?) zrobilii tyle. Widział ktoś coś jeszcze?

I kurde jak ja mogłem zabić tego Ortego w pierwszej misji Rahmadi Conflict, jak my jesteśmy tym Oretego(?). Nigdzie nie napisali nawet kim jest ten Oretego(?).

I jeszcze na początku, nikt nie chciał wyjść z łodzi dopóki nie dałem rozkazu sternikowi odpłynąć parenaście metrów od brzegu i wtedy ich odblokowało.[/spoiler]
A to United Sahrani - nie jest tych zmian tak wiele. Kilka baz się zbudowało, kilka rozebrało. Jakąś kopalnie(?) zrobilii tyle. Widział ktoś coś jeszcze?
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Stacja TV jest fajna ;D
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
A macie może jakieś nowe odgłosy i/lub efekty ognia? Tzn. Na trailerze, którymś były słyszalne nowe odgłosy broni, a i płonące pojazdy paliły się innym płomieniem. W QG tego ni ma. 

Yyyy nie czytalem wątku tylko chce odpowiedziec na newsa z arma-zone.pl
Dzisiaj kupiłem z półki w saturnie we wroclawiu QG
Dzisiaj kupiłem z półki w saturnie we wroclawiu QG
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja wczoraj w MM, gram aktualnie no i podoba mi się 

Mów mi milordzie łapserdaku!