Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs)
Memory: 2046MB RAM 800MHz GILE
Hard Drive: 160 GB Total
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 260
Monitor: BenQ FP71V+
Sound Card: SB Audigy Audio [D000]
Speakers/Headphones: EasyTouch Octane 5.1
Keyboard: Microsoft
Mouse: Razer Diamondback Optical
Mouse Surface: hama
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236)
Motherboard: Gigabyte
Arma 1.14 i 1.15 mod Ace
Widoczność MAX w grze w rzeczywistości wg ustawień servera
U mnie na rozdzielczości 1280x1024 (na więcej nie pozwala minitor ;() i wszystko na ULTRA HIGH mam od 35 do 75 fps
czasem nie wiem czym to jest spowodowane (raz sie tak dzieje raz nie) fps spada do 7 bez zadnych szczególnych przypadków raz w zabudowaniach raz w lesie ale po restarcie komputera wszystko wraca do normy ( przypuszczam ze max75 fps jest przypisane programowo np w grach serii Call of Duty orginalnie jest ustawione max 75 fps ale mozna go zwiększyć komendą com_maxfps np 250) druga sprawa jezeli ustwimy synchronizację to ilośc fps jest uzależniona od częstotniwosci odświerzania monitora np 60MHz odpowiada max 60 FPS powoduje to zlikwidowanie pojawiających się czarnych pasków migających na ekranie (monitor nie nadaża z odswierzaniem 250 fps na 60MHz) jak to sie ma do Arma ?? prosze odpowiedź zaawansowanych graczy gdyz jestem tutaj nowy
PS. przy zmianie detali na niższe lub zmianie rozdzielczości na mniejszą nastepuje spadek FPS