WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!

Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!

Post autor: Forrestal »

Mirage pisze:
Firefly pisze:Ps. kolejne przecieki mowia o dodatkowej nowej wyspie "Porto".
Wiarygodne chociaż? Miejmy nadzieje, że na dniach BIS wypuści jakieś oficjalne info, bo mam wrażenie, że większość to i tak nasze domysły...

Wystarczylo rozejrzec sie za zrodlem a nie przepisywac to co na armedassault.info pisza ;)

Gamekult.com wcale nie bylo pierwsze a i jest sporo wiecej informacji oraz zdjec:
http://armedassault.pl/index.php?functi ... all&no=213
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dario
ID Steam:
Numer GG: 3830261
ID gracza: 0
Kontakt:

Post autor: Dario »

Kilka jednostek, wyspa, 2 kampanie - jeżeli ma to tak wyglądać to nie dam za to 20 zł. ... Mam nadzieje że wprowadzą nowe możliwości, usprawnienia.
Obrazek
:weteran
Awatar użytkownika
Mirage
ID Steam:

Post autor: Mirage »

Forrestal pisze: Wystarczylo rozejrzec sie za zrodlem a nie przepisywac to co na armedassault.info pisza ;)

Gamekult.com wcale nie bylo pierwsze a i jest sporo wiecej informacji oraz zdjec:
http://armedassault.pl/index.php?functi ... all&no=213
Spoko, spoko. Zależało nam na czasie, żeby info pojawiło się to na stronce jak najszbyciej ;). Fajnie, że te Wasze informacje pochodzą z jeszcze bardziej wiarygodnego źródła jakim jest 505 games, a nie ten francuski serwis. Coraz bardziej intryguje mnie ta nowa wyspa. Jakoś nie chce mi się wierzyć, aby np. wielkością dorównywała Sahrani. Choć z drugiej strony - skoro to ma być pustynia...
---
Edit
Dario pisze:Kilka jednostek, wyspa, 2 kampanie - jeżeli ma to tak wyglądać to nie dam za to 20 zł. ... Mam nadzieje że wprowadzą nowe możliwości, usprawnienia.
W Resistance dostałeś więcej? A i tak pewnie wydałeś te (już nie pamiętam ile dokładnie) 7-8 dych za dodatek...
Awatar użytkownika
Volt
ID Steam:
Numer GG: 4218986

Post autor: Volt »

Res dodał jeszcze możliwość posiadania pistoletów i wyrzucania ekwpiunku w dowolnym miejscu :P .
Obrazek
Awatar użytkownika
Grey
ID Steam:

Post autor: Grey »

Niekoniecznie. Pamietam dario z OFP. Szum i to, ze dolaczyl do sceny bardzo pozno, kiedy juz OFP bylo tanie.
I przez dlugi czas mial pirata i robil tylko pod niego misje.

Otoz moj drogi dario. Pieniadze to jest cos, co trzeba dawac ludziom, aby pracowali. Byly takie super tytuly jak np Thief by Looking Glass Studio, ktore byly popularne, ale dziwnym trafem, studio sie nie utrzymalo.
Jesli moge dolozyc cegielke zeby wspierac BIS (ktore co by o nim nie mowic, jest moim ulubionym, poniewaz stworzylo moje dwie ulubione gry) to to zrobie. Gdyby mnie bylo stac na VBS tez bym kupil.

A i cos jeszcze. Jak nie kupisz, to sobie nie pograsz w nowe addony, misje i mody, w ktorych chocby linijka kodu bedzie nawiazywac do dodatku. No chyba... no matter. Nie ma no chyba.
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

Hmm... narazie wygląda słabo, screeny mizerne a kwota przerażająca. Do dupy taki addon... to powinien być gratis ze te 500 błędów!
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
calm
ID Steam:
Numer GG: 3845806
Kontakt:

Post autor: calm »

Grey pisze: Otoz moj drogi dario. Pieniadze to jest cos, co trzeba dawac ludziom, aby pracowali. Byly takie super tytuly jak np Thief by Looking Glass Studio, ktore byly popularne, ale dziwnym trafem, studio sie nie utrzymalo.
Jesli moge dolozyc cegielke zeby wspierac BIS (ktore co by o nim nie mowic, jest moim ulubionym, poniewaz stworzylo moje dwie ulubione gry) to to zrobie. Gdyby mnie bylo stac na VBS tez bym kupil.

Zgadzam sie w 100% z Grey'em! Ale mam nadzieje, ze dodatek, o ktorym mowa w tym temacie, nie bedzie zrobiony tylko dla pieniedzy... a Ekipa BIS'u wlozy troche serca w swoja prace!
Obrazek
calm aka genghis
Obrazek
Awatar użytkownika
Eddie
ID Steam:

Post autor: Eddie »

Jesli ktos nie lubi platnych dodatkow to nic nie stoi na przeszkodzie zeby ich nie kupowac. Arma sama w sobie jest narzedziem (podobnie jak np MS Flight Simulator). I tak samo jak z OFP, tak samo Arma bedzie sie rozwijac dzieki dodatkom. A platne dodatki musza trzymac wysoki poziom w momencie gdy nie brakuje osob ktore tworza darmowe, wiec mysle ze tylko na tym zyskamy.
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Wyplywaja coraz to nowsze informacje. Ostatnio pojawilo sie info ze BIS nie bedzie mial z tym dodatkiem duzo wspolnego...
505 Games zapowiedzialo ze dodatek wyprodukowany zostanie przez Black Element Software. Czesc Idea Games a znani z tego ze stworzyli Alpha Prime.

IMO szykuje sie cos jak Red Hammer od CM.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

Red Hammer? No te screeny narazie nie wyglądają obiecująco. Poczekamy na trailery ;)
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
Gómą
ID Steam:
Numer GG: 3377011
ID gracza: 108292

Post autor: Gómą »

Phew, czego by nie dali do tego dodatku i tak go kupię. Dla samego faktu, że ma w nazwie Arma :P
Zablokowany

Wróć do „ArmA Flash News”