Pierwszy polski turniej Armed Assault
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Re: [Ogólne] Pierwszy polski turniej Armed Assault
Lepiej byloby gdybys ujawnil - nie byloby wtedy insynuacji ze "pewnie tylko 8BZ wie na jakich mapkach bedzie". 

na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
alepasztet pisze: Lepiej byloby gdybys ujawnil - nie byloby wtedy insynuacji ze "pewnie tylko 8BZ wie na jakich mapkach bedzie".![]()
Nikt z 8BZ nie wie i nie bedzie wiedzial. Nie ujawnie mapek bo byloby to nie fair w porownaniu do "ludzi z ulicy".
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Slusznie. Zapomnialem, ze poza ludzmi z forum graja w ArmA jeszcze inni. 

na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Onimusho pisze: "ZA JAKIE GRZECHY" to musi być w Warszawie a nie we Wrocławiu!!!!!"ZA JAKIE" powtarzam!
ODP: Za Panorame Racławicką

Przecież mapy typu Deathmatch są zaprzeczeniem sensu istnienia Army...
Masz rację, jednakże jakie mapy zastosowałbyś do otwartego turnieju, w którym uczestniczyć będą ludzie którzy wogóle się nie znają, i być może nigdy w grę nie grali.
Sam zaproponowałem LEM'owi tego typu mapy, bo otwartego turnieju nie da się sprawnie przeprowadzić na mapach innego typu.

arma2 zasysa...
- Pit
- ID Steam:
- Kontakt:
Przecież mapy typu Deathmatch są zaprzeczeniem sensu istnienia Army...
Dlatego aż się prosi, aby w ramach promocji gry, przeprowadzić pokazowa rozgrywke dwóch dobrze zorganizowanych teamów. Mapa z użyciem sprzętu, duże przestrzenie. Wszystko na dwóch dużych ekranach pokazujących widok ze spektatora.
No tak, zapomniałem - do tego potrzeba wydawcy z jajami

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Pit pisze:Przecież mapy typu Deathmatch są zaprzeczeniem sensu istnienia Army...
Dlatego aż się prosi, aby w ramach promocji gry, przeprowadzić pokazowa rozgrywke dwóch dobrze zorganizowanych teamów. Mapa z użyciem sprzętu, duże przestrzenie. Wszystko na dwóch dużych ekranach pokazujących widok ze spektatora.
No tak, zapomniałem - do tego potrzeba wydawcy z jajami
Ciii.... wszystko mozliwe ;-)
Też byłbym za przeprowadzeniem turnieju dwóch dobrze zgranych teamów - tzw. walka pokazowa (niekoniecznie z nagrodami) LEM mógł poprosić redakcję któregoś z serwisów o kontakt z polskimi graczami ArmA którzy byliby gotowi zagrać taką pokazówkę, jestem pewien że znalazłoby się takich ludzi wystarczająco dużo.
Natomiast po walce pokazowej możnaby przeprowadzić główny otwarty turniej dostepny dla wszystkich, tak moim zdaniem byłoby najlepiej. Ale to LEM decyduje, więc my siedźmy cicho.
Natomiast po walce pokazowej możnaby przeprowadzić główny otwarty turniej dostepny dla wszystkich, tak moim zdaniem byłoby najlepiej. Ale to LEM decyduje, więc my siedźmy cicho.

arma2 zasysa...
- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
alepasztet pisze: Wie ktos na jakiej mapie bedzie rozgrywany ten turniej?
Zgaduję że Sahrani

T 2000 pisze: [...] więc my siedźmy cicho.
Lol - a to ci dopiero

- =JACK=
- ID Steam:
- Numer GG: 5129433
- Kontakt:
Forrestal :
T2000 :
Otwarty dla wszystkich nawet zupełnie przypadkowych osób turniej spowoduje, że będziemy w empiku świadkami tłumów dzieci, które przyjdą wszędzie byle tylko pograć gratis, a czy to będzie, Arma czy Quake nie ma znaczenia.
W naszym kraju mało jest młodych osób, które mają na tyle wysokie kieszonkowe, by za nie, co miesiąc kupować nowe gry i modernizować komputer i dlatego uważam, że marketingowcy z LEM powinni uderzyć w inny segment wiekowy graczy i zagrać na ambicji kupujących NAJBARDZIEJ REALISTYCZNĄ SMULACJĘ POLA WALKI NA PC.
Organizowany przez LEM turniej Army ma za zadanie spowodować przede wszystkim zwiększenie przychodu. Firma nie jest przecież organizacją charytatywną i musi przynosić zysk. I według mnie popełniono marketingowy błąd wybierając turniej otwarty na mapach DM zamiast turnieju drużynowego. Większą reklamę i sprzedaż zapewniłoby przedstawianie Army, jako jednej z niewielu gier pozwalającej swoim realizmem i teamplayem na poczucie obecności na prawdziwym polu bitwy......
Gra druzynowa bylaby ciekawsza ale wez pod uwage ze jak ktos przyjdzie z ulicy to nie bedzie wiedzial do czego strzelac ani jak rozroznic przeciwnika.
T2000 :
Masz rację, jednakże jakie mapy zastosowałbyś do otwartego turnieju, w którym uczestniczyć będą ludzie którzy wogóle się nie znają, i być może nigdy w grę nie grali.
Sam zaproponowałem LEM'owi tego typu mapy, bo otwartego turnieju nie da się sprawnie przeprowadzić na mapach innego typu.
Otwarty dla wszystkich nawet zupełnie przypadkowych osób turniej spowoduje, że będziemy w empiku świadkami tłumów dzieci, które przyjdą wszędzie byle tylko pograć gratis, a czy to będzie, Arma czy Quake nie ma znaczenia.
W naszym kraju mało jest młodych osób, które mają na tyle wysokie kieszonkowe, by za nie, co miesiąc kupować nowe gry i modernizować komputer i dlatego uważam, że marketingowcy z LEM powinni uderzyć w inny segment wiekowy graczy i zagrać na ambicji kupujących NAJBARDZIEJ REALISTYCZNĄ SMULACJĘ POLA WALKI NA PC.
Organizowany przez LEM turniej Army ma za zadanie spowodować przede wszystkim zwiększenie przychodu. Firma nie jest przecież organizacją charytatywną i musi przynosić zysk. I według mnie popełniono marketingowy błąd wybierając turniej otwarty na mapach DM zamiast turnieju drużynowego. Większą reklamę i sprzedaż zapewniłoby przedstawianie Army, jako jednej z niewielu gier pozwalającej swoim realizmem i teamplayem na poczucie obecności na prawdziwym polu bitwy......
Przestrzegam osoby zamierzające pojawić się na tym turnieju punkt 11 na zapisy. Byłem na turnieju organizowanym przez Empik(też w Wawie ale w innym lokalu) na grze Pro Evolution Socer 5. Było mówione, że zapisy rozpoczną sie o godzinie 9 (oficjalne info) tymczasem jak byłem tak przed 9 to zapisy były już zamknięte
Myślę, że tutaj będzie podobnie. Dodatkowo jestem pewien, że zapisy nie są do końca otwarte. Otwarte będą ale dla pierwszych przypuśćmy 100 osób, reszcie podziękują. Więc panowie i panie najlepiej zjawić się tam dla pewności o godzinie 8-9.