Arma3 Alpha (zakupy i spekulacje)
Moderator: Inkwizytor
Re: Arma3 Alpha (zakupy i spekulacje)
Boże jedyny! na stronę https://store.bistudio.com/ przy prędkości 160 MB/s wchodziłem godzinę
ładnie musi być przeciążona.

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
"Platon"
"Platon"
"We're sorry for the inconvenience but STORE.Bistudio.com is closed for maintenance. We will be back soon. For support please email store@bistudio.com"
Ale i tak czekam na to jak w sklepie steamowym będzie, moneybookers jest wygodniejsze od paypal'a

Ale i tak czekam na to jak w sklepie steamowym będzie, moneybookers jest wygodniejsze od paypal'a
Ja tam zawsze płacę przez PayPal to dla mnie najwygodniejszy sposób. 

- Kejsik_PL
- ID Steam:
- ID gracza: 0
No i kupione
teraz tylko czekac az sie sciagnie (rowniez za pomoca paypala na steamie)

- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
- ID gracza: 0
"Battalion Recon F5 successfully overloaded our servers. We're currently dealing with it on Store.bistudio.com. We'll keep you informed - but please hang tight while we're trying everything we can to get them up!"
-Facebook news
No i co narobiliście? Popsuliście
-Facebook news
No i co narobiliście? Popsuliście

Zdawać relacjie panowie, czekam na więcej filmów z gameplay na Youtube. Obejrzałem jeden filmik z gameplay. Już zauważyłem jeden bug. Mianowicie podczas obarcania się razem z bronią leżąc na ziemi obraca się tylko broń i ręce a co z całym tułowiem i głową?
Wyspa wydaje się być nudna. Kurczę odnoszę wrażenie kotleta schabowego. Hmm, w sumie to w ArmA2 mogli wrzucic tę wyspę.

Ostatnio zmieniony 05 marca 2013, 17:42 przez Zelazny, łącznie zmieniany 2 razy.
Hmm lepsze to niż Utes, rozmiar jak na pierwszą mapę robi wrażenie, a zróżnicowany teren razem z potężnym podwodnym światem będzie zadawał missionmarkerów. W końcu to nie Batllefield.
Dupki z BISu i ich serwery... Ciągle to samo, zamawiam ze steam. Kilka osób więcej się zalogowało i wszystko tam padło 

Spec Służby
Dokładnie to samo :p, chciałem kupić u nich w sklepie... ale skoro nie działa już szmat czasu to właśnie zakupione na steamie.... 17% ściągnięte ;]
Ja już 35%
full speed, to jest liga, a kiedyś jak ściągałem DLC do Army II ze sklepu BIS to 140 KB/s, żal, do zobaczenia na multi, ale pierw pozwiedzam Stratis
I podkręce grafe
))

Spec Służby
No i jak panowie? warte to grzechu?
Trochę mam obawy, co do sprzętu i trochę się waham szczerze wam powiem...

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
"Platon"
"Platon"