ARMA2 - patch 1.05
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: ARMA2 - patch 1.05
Że tak rzeknę - FAIL!
Animacja pracuje nadal i dla mnie nawet częściej. I dalej nie wiem jak ją z własnej woli odpalić -.-
Generalnie jej zaplanowane użycie może być przecież przydatne (szybkie przejście między jedną osłoną a drugą, najlepiej strzelając).
Animacja pracuje nadal i dla mnie nawet częściej. I dalej nie wiem jak ją z własnej woli odpalić -.-
Generalnie jej zaplanowane użycie może być przecież przydatne (szybkie przejście między jedną osłoną a drugą, najlepiej strzelając).
Witam,
To mój pierwszy post więc witam wszystkich Armaniaków
Mam problem z nowym patchem 1.05, ściągałem go z kilku miejsc i zawsze podczas instalacji występują jakieś błędy (głównie z Addonami) – po zainstalowaniu nowego patcha (gdy pojawiały się błędy wybierałem opcję pomiń) nie mogłem zalogować się do niektórych serwerów grając w multiplayerze (np. Berzerk) – za każdym razem pokazywał się komunikat, że zostałem wyrzucony (a nawet nie udało mi się zalogować). Z poprzednim patchem takie problemy nie występowały, ale niestety grając na starej wersji 1.04 nie da się zalogować na większość serwerów.
Czy macie może linka do pewnej/działającej wersji najnowszego patcha 1.05 ?
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc !
Łukasz
PS.
Gram na oryginalnej wersji ARMA II jakby co.
To mój pierwszy post więc witam wszystkich Armaniaków

Mam problem z nowym patchem 1.05, ściągałem go z kilku miejsc i zawsze podczas instalacji występują jakieś błędy (głównie z Addonami) – po zainstalowaniu nowego patcha (gdy pojawiały się błędy wybierałem opcję pomiń) nie mogłem zalogować się do niektórych serwerów grając w multiplayerze (np. Berzerk) – za każdym razem pokazywał się komunikat, że zostałem wyrzucony (a nawet nie udało mi się zalogować). Z poprzednim patchem takie problemy nie występowały, ale niestety grając na starej wersji 1.04 nie da się zalogować na większość serwerów.
Czy macie może linka do pewnej/działającej wersji najnowszego patcha 1.05 ?
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc !
Łukasz
PS.
Gram na oryginalnej wersji ARMA II jakby co.
Lukasz357 miałem tak samo jak ty.
Odinstaluj grę i zainstaluj ją jeszcze raz ,potem pach 1.05.
Odinstaluj grę i zainstaluj ją jeszcze raz ,potem pach 1.05.

We większości gier modyfikacje doprowadzają do problemów z instalacją patch gdyż niektóre ścieżki mogą być po podmieniane lub po prostu instalka patcha nie może wykryć odpowiednich plików które zostały zmodyfikowane przez mody lub addony.
Ja nie miałem żadnych problemów przy instalacji i wszystko chodzi bardzo dobrze po nowym patchu.
Proponuję zainstalować patcha na czystą grę prosto po instalacji na pewno pomoże. Tak jak pisze kolega wyżej.
Ja nie miałem żadnych problemów przy instalacji i wszystko chodzi bardzo dobrze po nowym patchu.
Proponuję zainstalować patcha na czystą grę prosto po instalacji na pewno pomoże. Tak jak pisze kolega wyżej.
Dzięki za rady !
zrobiłem tak jak mówiliście, dodatkowo ściągnąłem patcha z linka załączonego na stronie http://arma2.pl/ i wszystko działa.
Dzięki wielkie za pomoc i pozdrawiam !
Łukasz
zrobiłem tak jak mówiliście, dodatkowo ściągnąłem patcha z linka załączonego na stronie http://arma2.pl/ i wszystko działa.
Dzięki wielkie za pomoc i pozdrawiam !
Łukasz
- thisrox
- ID Steam:
- Numer GG: 6760268
- ID gracza: 0
może mi ktoś napisać o czym jest ta nowa kampania? bo ja mam jakiegoś buga
i nie wyświetlają sie napisy
w zakladce zadania i rozmowy między kompanami z oddziału przeszłem ją ,a nie wiem o co kaman

Bardzo ciekawa ta nowa mini-kampania. Zupełnie inny charakter niż poprzednie twory BISu. Mam nadzieję, że w podobnej konwencji będzie kampania ArrowHead.
Do tej kampanii już od jakiegoś czasu jest hotfix więc możliwe że jak go ściągniesz to będziesz miał napisy.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
U mnie po hotFix'ie nic się nie wydarzyło jak miałem najkrótszą zapałkę... powinno się coś wydarzyć?
Mów mi milordzie łapserdaku!
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
przeszedłem kampanię już trzeci raz i nie udało mi się wylosować najkrótszejmant3z pisze:U mnie po hotFix'ie nic się nie wydarzyło jak miałem najkrótszą zapałkę... powinno się coś wydarzyć?