Cold War Rearmed RC3 wydany
-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Cold War Rearmed RC3 wydany
Co do misji i dźwięków z Elite to faktycznie poszło o prawa autorskie. Szczegółów nie znam.
Pytanko:
Czy w misji Sabouter w CWR (zniszczyć co najmniej jeden czołg w ruskiej bazie, potem można jeszcze wysadzić skład amunicji) da się wsiadać do pojazdów w bazie? Mnie się nie udało, ale sprawdziłem tylko dwa. W oryginalnym Cold War Crisis się dało i były z tego niezłe jaja.
Czy w misji Sabouter w CWR (zniszczyć co najmniej jeden czołg w ruskiej bazie, potem można jeszcze wysadzić skład amunicji) da się wsiadać do pojazdów w bazie? Mnie się nie udało, ale sprawdziłem tylko dwa. W oryginalnym Cold War Crisis się dało i były z tego niezłe jaja.
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
WOlle na BIfie pisze:
Czyli czekamy na update (póki co jeszcze niedostępny).I upload now new Resistance and CWC Campaign files. Please check if the weapon transfer from one mission to the other works now.
Some other changes:
- All vehicles are open now
- "After Montignac" is replaced with the OFP version
- In "Wake up call" the crews are sitting now around their tanks
- A bunch of other small fixes that were reported by the community recently.
Thx za info. Był niezły ubaw jak przywaliliśmy ruskom z ich własnej Szyłki - wysoko latali 
No ale w końcu to zestaw plot, więc nic dziwnego.

No ale w końcu to zestaw plot, więc nic dziwnego.
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
Update'y są dostępne i już zapowiedziane są nastęne
http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=72888
res w wersji 1.04 (50 MB)
cwc w wersji 1.03 (63 MB)

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=72888
res w wersji 1.04 (50 MB)
cwc w wersji 1.03 (63 MB)
Mam taką małą prośbę czy ktoś mógłby mi zrobic screenshota jednostki FIA z naszywką czerwonej uniesionej pięści?
Ja na razie nie mam dostępu do kompa z zainstalowaną ArmĄ a potrzebuję taką naszywkę zrobić.
WIelkIe DziĘki!
S
Ja na razie nie mam dostępu do kompa z zainstalowaną ArmĄ a potrzebuję taką naszywkę zrobić.
WIelkIe DziĘki!
S
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
Witam
Mam pyt odnośnie dźwięków w CWR - z tego co przeczytałem są na nowo nagrane itp - ale jak dla mnie to są zbyt 'pudełkowe' po tym co usłyszałem w modzie ACE bądź FDF. Chciałem uruchomić CWR z dźwiękiem FDF - ale są kłopoty. Pytanie: Czy jest jakaś możliwość aby tego dokonać?
Skrót: ".....arma.exe" -nonsplat -mod=CWR;FDF_Sounds == ale nie działa
Mam pyt odnośnie dźwięków w CWR - z tego co przeczytałem są na nowo nagrane itp - ale jak dla mnie to są zbyt 'pudełkowe' po tym co usłyszałem w modzie ACE bądź FDF. Chciałem uruchomić CWR z dźwiękiem FDF - ale są kłopoty. Pytanie: Czy jest jakaś możliwość aby tego dokonać?
Skrót: ".....arma.exe" -nonsplat -mod=CWR;FDF_Sounds == ale nie działa

" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
-
- ID Steam:
A spróbuj to wszystko wcisnąć do jednego moda.
- JonPL
- ID Steam:
- Numer GG: 6628146
- Kontakt:
Raczej nic to nie da. Musiałby przerobić config.
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.
Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Grałem w CWR do czasu przybycia - ze względy na ciekawość jak 'mój' stary OFP wygląda po liftingu - Army2. Teraz na jakiś czas (a kto wie czy nie na zawsze) odpuszczę sobie ten mod - są nowe wyzwania 
Dzięks jednak za zainteresowanie i odp.

Dzięks jednak za zainteresowanie i odp.
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
- polo
- ID Steam:
- Numer GG: 1257116
Czy opłaca się zagrać w ten mod ?
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.