[ArmA 2] Nowy zwiastun ArmA II w wersji HD!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Re: [ArmA 2] Nowy zwiastun ArmA II w wersji HD!
Na pewno tego nie będzie, ale fajne by było aby dołożyli elementy skradanki w przypadku sił specjalnych. Czyli duszenie i używanie noża do eliminacji słabo czujnych wartowników. Oczywiście musiały by istnieć animacje takie jak siedzący oraz drzemiący wartownik i oczywiście opcja duszenie, atak nożem w nerkę oraz na gardło itp. Trochę to brutalne ale prawdziwe.

- warchlaq_przebiegly
- ID Steam:
- Numer GG: 1212210
- ID gracza: 0
i frytki do tego...
niestety nie będzie skradanko duszenio zarzynania... chyba ze Modul zrobi
niestety nie będzie skradanko duszenio zarzynania... chyba ze Modul zrobi

w OFP fajny motyw był z cichym zabijaniem bronią wyciszoną, jakoś to sprawnie szło.
w ArmA tego jakoś nie zauważyłem, zabiję gościa i już reszta oponentów wie że coś jest nie tak, alarm/poruszenie i rozłażą się jak mrówki.
Czy tylko ja tak mam?
w ArmA tego jakoś nie zauważyłem, zabiję gościa i już reszta oponentów wie że coś jest nie tak, alarm/poruszenie i rozłażą się jak mrówki.
Czy tylko ja tak mam?
To wszystko zależy jak dana misja jest zrobiona, skrypty i te sprawy. Można misje nawet tak zaskryptować, że przeciwnicy w ogóle nie będą reagować. Co jak co, elementy skradanki mają swój klimat 

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Zaskryptowanie to nasz wróg!!!
Ale ja jestem za jednym. Strzał w głowę powoduje brak JAKIEGOKOLWIEK dźwięku w wykonaniu ofiary. W realu generalnie łatwo się zorientować, że coś jest nie tak, bo wypadku trafienia w prawie każde miejsce na ciele ofiara wydaje krzyk. W wypadku przebicia mózgu rzadko wydawany jest dźwięk. No, przynajmniej tak słyszałem. A poza tym dźwiękiem (i to nie cichym) jest samo trafienie w ciało.
Ale ja jestem za jednym. Strzał w głowę powoduje brak JAKIEGOKOLWIEK dźwięku w wykonaniu ofiary. W realu generalnie łatwo się zorientować, że coś jest nie tak, bo wypadku trafienia w prawie każde miejsce na ciele ofiara wydaje krzyk. W wypadku przebicia mózgu rzadko wydawany jest dźwięk. No, przynajmniej tak słyszałem. A poza tym dźwiękiem (i to nie cichym) jest samo trafienie w ciało.
Przydałoby się jeszcze, żeby AIki reagowali na trupy swoich
i żeby można było udawać trupa
i flirtować z panienkami... (ot! a może to zrobią
)