Szczerze , nie kupilbym zadnych sluchawek , wymienionych przez was powyzej .
Jak siedze przy kompie , to siedze tak ok. 15 h , wiec te " ocieplacze " przy sluchawkach , tylko przeszkadzaja . Jesli chcesz moge sprzedac Ci glosniki :
Creative SBS 580 5.1 .
To jest dla goscia , ktory zaczal ten topic :
Niezależnie, na który zestaw się zdecyduję będzie on podpięty pod Sound Blaster Audigy2, który zastąpi mojego wysłużonego SB Live! Value (niestety na razie nie stać mnie jeszcze na SB X-Fi Xtreme Gamer )
Jeśli korzystacie lub macie jakieś doświadczenia ze słuchawkami (szczególnie obsługującymi dźwięk 3D), to bardzo proszę o wypowiedzenie się w tym temacie.
Mam Sound Blaster Live 24 Bit ,
MIALEM - Sound Blaster Audigy 2 -> wiele rzeczy mi nie dzialalo , byly trzaski i szumy . Dzwiek ( czyli to wsparcie EAX dzialal jedynie w Soldier of Fortune 2 Double Helix .
Nowsze nie znaczy lepsze .
Do Peyot :
Po przesiadce z Live! 5.1 na X-Fi gamer fata1ty mogę stwierdzić że to różnica pomiędzy niebem a ziemią. Technologia X-Fi CMSS-3D daje powalający efekt - pełny surround w słuchawkach stereo.
Jednak zdecydowałem się na dobre stereo ,przedtem wymieniłem dźwiękówkę, wybór padł na Sennheiser HD555 po tygodniowym wygrzewaniu słuchawek założylem i odpłynąłem... Naprawdę to jest to nawet nie wiem jak to dokładnie określić normlanie słychać tą przestrzeń instrumenty sobie grają, a każdy słychać z innej strony do tego jak słychać. Jednym słowem - poezja.
Takie sluchawki ... , nie wypowiem sie o ich wygladzie , bo dostane bana . Pewnie wygladasz SWIETNIE

.