HmmmMaćko pisze:W ARMA 2 strasznie sztywna...
a w OFP: DR to ja tym hamerem kręcę bączki wokół drzew i pale gumę... zawieszenie to jest porażka

Co do samego filmiku... ten drugi koles chyba nie mial doczynienia z ArmA... to moje zdanie

HmmmMaćko pisze:W ARMA 2 strasznie sztywna...
a w OFP: DR to ja tym hamerem kręcę bączki wokół drzew i pale gumę... zawieszenie to jest porażka
Jeżdziłeś Hummer H1 (HAMVI), czy jakimś Hummerem H2, H3 bo te dwa ostatnie niemają nic wspólnegi z HAMVI.(coś jak OFP i OFPDR)DRIVER pisze:HmmmMaćko pisze:W ARMA 2 strasznie sztywna...
a w OFP: DR to ja tym hamerem kręcę bączki wokół drzew i pale gumę... zawieszenie to jest porażkai jest fun... Ale tak na serio.. nie jezdzilem pancernym Humerem... o ile one w ArmA2 i OFP2 sa pancerne... Ale jezdzilem Humerem w wersji uzytkowej dla ludzi.... I baczki sie krecilo
Co do samego filmiku... ten drugi koles chyba nie mial doczynienia z ARMA... to moje zdanie
Albo H2 albo H3...r2d2 pisze:Jeżdziłeś Hummer H1 (HAMVI), czy jakimś Hummerem H2, H3 bo te dwa ostatnie niemają nic wspólnegi z HAMVI.(coś jak OFP i OFPDR)DRIVER pisze:HmmmMaćko pisze:W ARMA 2 strasznie sztywna...
a w OFP: DR to ja tym hamerem kręcę bączki wokół drzew i pale gumę... zawieszenie to jest porażkai jest fun... Ale tak na serio.. nie jezdzilem pancernym Humerem... o ile one w ArmA2 i OFP2 sa pancerne... Ale jezdzilem Humerem w wersji uzytkowej dla ludzi.... I baczki sie krecilo
Co do samego filmiku... ten drugi koles chyba nie mial doczynienia z ARMA... to moje zdanie