Taki sam efekt jak w OFP, widać BIS-UBER-MASTER to przeoczyli.PROCIK pisze:Co do sposobu prowadzenia pojazdow to napewno BIS cos skopal. Zauwazylem ze jak prowadze pojazd mysza to ruchy kol przednich pojazdow sa bardzo spowolnione i ze zwloka, jednak w tym samym czasie naciskajac strzalki kola skrecaja sie szybciej (...)
Opinie z gry w ArmA2 - ankieta
Moderator: Inkwizytor
Re: Opinie z gry w ArmA2
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
Wiele rzeczy nie rozumieszTrance pisze:Nie wiem jak mozna jezdzic mysza... poprostu tego nie rozumiem

Ale po co sie przyznawac

Siema.Zainteresowany ktos kupnem ARMY 2 (english).Po wplacie pieniedzy wysylam Plytke z ksiazeczka .W Polsce premiera dopiero w Sierpniu .Sprzedaje bo to gra nie dla mnie(troche nudna i niedorobiona).Trzeba czekac na takie wypasy jak BF 3 i BF BC 2 i moze OF2 .cena 20 Euro.Pozdro.
Gratuluję, trafiłeś w samo sedno. Kupiec znajdzie się zapewne szybko.omaha_pl pisze:Sprzedaje bo to gra nie dla mnie(troche nudna i niedorobiona).
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."

Prawdziwy, mam pytanie do Ciebie.Ale najpierw cos od siebie.Moja przygode z Multi zaczalem od Enemy Territory i MOH Allied Assault(i potrochu COD1)w miedzyczasie do dzis Americas Army ,bylo super ale brakowalo rozbudowanych operacji wojskowych i duzych map.Ktoregos dnia kolega pokazal mi BATTLEFIELD 1942 i to byl SZOK!!! ,bylo wszystko czego potrzeba do dobrej online-owej zabawy,po trzech latach wyszedl BF 2!!! rownie wysmienity co pierwsza czesc serii gralem rowniez trzy lata (Bo w BF2142 przegieli z ta futurystyka)i powoli nie bylo juz na czym grac .No i przyszedl rok 2007 i COD 4 .Fajna pukawka ale tylko na pare miesiecy a potem znow nuda.Myslalem ,ile mozna grac w tego CODa 4 .Marzyl mi sie jakis nowy BF .BF Bad Company byl dobry ale gdzie samoloty i wielkie mapy .Az tu nagle info o Arma 2 ,wow, OMG to jest gra dla mnie .Wlaczam a tu slajdy (komp nie taki slaby ) .Zmniejszam rozdzialke ,detale itd ... a tu tyle samo klatek WTF? To jeszcze jakos przeboleje ale emocje z gry (jakie emocje ???) zadne .Jezdzi czlowiek gdzies po lasach(jak ma czym) ,zywych ludkow jak na lekarstwo ,wrogow nie wiadomo gdzie szukac, a jak juz to zjawiaja sie z powietrza, Interfejs (to przemilczmy bo jest 2009 rok).Lubie mapy lesne ,lubie wielkie mapy ,lubie wielkie operacje militarne ,lubie grac PvP i lubie action ,ale w tej grze tego nie ma.I tu wlasnie pytanie do Ciebie ,czy warto kupic OF2 ? Czy tam bedzie ciekawie czy tez nuda jak tutaj (bo wiem ze czesc pierwsza zrobil BIS) ? Warto czy nie? Bo co do Battlefield 3 jestem pewny ze tak.Pozdro.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Omaha wszystko wskazuje na to, że OFP:DR da fanom Battlefield'a Project Reality z prawdziwego zdarzenia.
Za to za co ty nienawidzisz ArmA2 to my akurat ją kochamy
Szkoda, że nie wytrwałeś... nasz trening poszedł na marne
Do zobaczenia na serwerkach OFP:DR lub BF3 bo zapewne też będę w to grał jako odskocznia od ArmA2.
Za to za co ty nienawidzisz ArmA2 to my akurat ją kochamy

Do zobaczenia na serwerkach OFP:DR lub BF3 bo zapewne też będę w to grał jako odskocznia od ArmA2.
Mów mi milordzie łapserdaku!
- [PR] Slavko
- ID Steam:
- Numer GG: 157910
Luuuuuuudzie !! dzizasss.... juz mnie cholera bierze, sorry ..nie biore udziału w "wojnie domowej" ale jak można pytać gościa czy warto coś kupić czego nie ma?????????????? a co on jest?? Rasputin?? a może betatester Codemasters??omaha_pl pisze:I tu wlasnie pytanie do Ciebie ,czy warto kupic OF2 ? Czy tam bedzie ciekawie czy tez nuda jak tutaj (bo wiem ze czesc pierwsza zrobil BIS) ? Warto czy nie? Bo co do Battlefield 3 jestem pewny ze tak.Pozdro.