Potemps, widze że po ostatnich "rewelacjach" ofp: dr (czyt. licznych ograniczeniach) widze, że znow nabrałeś wiatru w żagle.potemps pisze:Ej Helooooooł!!
Skoro wydali Arme 2, i na pudełku napisali że jest super cacy i wogóle, a w rzeczywistości tak nie jest, no to niech nie wypisują za przeproszeniem pierdół!!
Rozumiem marketing musi być, ale jak już jedziemy to po całości...
Pozatym tlumaczenie/wmawianie sobie że takiej i takiej gry nie da sie zrobić, to chyba ( wybacz) najglupsza z wszystkich możliwych wariantów wypowiedzi, ponadto istnieje taka stara prawda życiowa: Nigdy nie porównuj sie do gorszego, porównuj sie do lepszego, w tym wypadku Arme śmiało można porównywać z OFP : CWC
ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Już dawno temu powiedziałem, że OFP DR przyrównuje do takiego bardziej rozbudowanego PR/Ghost Recon, niż do OFP CWC, ale że PR mi sie podoba za przejrzystośc, no i 'niezbyt skrajny' realizm, myślę, że ofp dr również mi sie spodoba, a jesli okaże się niewypałem, nie będę grał ani w to ani w to, gdyż arma 1 jak i arma 2 do gustu mi nie przypadły, za ich błedy które mnie najbardziej irytują, i wręcz uniemożliwiają mi rozgrywke (tak jestem stary i wymagającyEqui pisze:Potemps, widze że po ostatnich "rewelacjach" ofp: dr (czyt. licznych ograniczeniach) widze, że znow nabrałeś wiatru w żagle.potemps pisze:Ej Helooooooł!!
Skoro wydali Arme 2, i na pudełku napisali że jest super cacy i wogóle, a w rzeczywistości tak nie jest, no to niech nie wypisują za przeproszeniem pierdół!!
Rozumiem marketing musi być, ale jak już jedziemy to po całości...
Pozatym tlumaczenie/wmawianie sobie że takiej i takiej gry nie da sie zrobić, to chyba ( wybacz) najglupsza z wszystkich możliwych wariantów wypowiedzi, ponadto istnieje taka stara prawda życiowa: Nigdy nie porównuj sie do gorszego, porównuj sie do lepszego, w tym wypadku Arme śmiało można porównywać z OFP : CWCA to, że ARMA II jest porównywalna z OFP: CWC (Resistance również) to jej tylko schlebia. Dla odmiany OFP: Dr będziemy porównywać z BF2.
Ja nie oceniam gier, ze względu na grafike, czy inne tego typu bajery, oceniam ją za ogólną grywalność,(obydwie części halo przeszedłem po 3 razy gdyż są tym czym miały być arcadowym shoterem ze znakomitym AI i miodnościa) i jestem reformowalny
moje łapy
Edit: A owe rewelacje na temat ograniczeń w ofp dr mi nie przeszkadzają, zreszta codemastersz przynajmniej o nich cokolwiek mówi, a jesli chodzi o BIS to nie bedziesz nic wiedział puki nie zagrasz, taka prawda
Ostatnio zmieniony 20 września 2009, 21:05 przez potemps, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.armagame.pl - Bis fanboy team
http://www.ofp2.pl/forum/ - Codemasters fanboy team
Co kto lubi
http://www.ofp2.pl/forum/ - Codemasters fanboy team
Co kto lubi
To kryterium jest zdecydowanie słuszne i mam nadzieje, że OFP:DR bedzie własnie nastawione na grywalność.Ja nie oceniam gier, ze względu na grafike, czy inne tego typu bajery, oceniam ją za ogólną grywalność

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
O taaak, to będzie raj dennego PvP.
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Nie trolluj.SaS TrooP pisze:O taaak, to będzie raj dennego PvP.
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
SaS TrooP pisze:O taaak, to będzie raj dennego PvP.
A ty co jasnowidz? Moze wiesz co mnie czeka za 15 lat?
A daj Boże niech to będzie raj PvP. ArmA II jest zdominowana przez PvE. PvP można przygrać nie czekając na ludzi godzinę jedynie wieczorkiem więc dlaczego OFP: DR ma nie być grą typowo PvP?SaS TrooP pisze:O taaak, to będzie raj dennego PvP.
Poza tym dlaczego uważasz PvP za denne? Ja się przy PvP bawie tysiąc razy lepiej (przy dobrym PvP!) niz przy coopie, który jest trybem trudnym - satysfakconującym, ale troche mniej emocjonującym.

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
@Matte, Trance, DRIVER - nie uważam Trance PvP za dennego, ale niektóre (nie wszystkie) PvP w Armie miały jakąś klasę, a tutaj będzie rzeź. Brakuje tylko meda "Clear! BZZZZ! All right buddy, you're OK, now get back to the fight!".
Equi - PvE?
Nie znam tego orkęslenia. Players vs. Equi?
Equi - PvE?
Nie znam tego orkęslenia. Players vs. Equi?
Jeżeli to prawda z tymi wszystkimi ograniczeniami w PvP w DR to nie czeka nas nic innego jak kolejna wariacja Battlefielda, z domieszką Project Reality. Czy to źle? Niekoniecznie
Czy to dobrze? Zawsze mogło być lepiej.