Equi pisze:potemps pisze:Ej Helooooooł!!
Skoro wydali Arme 2, i na pudełku napisali że jest super cacy i wogóle, a w rzeczywistości tak nie jest, no to niech nie wypisują za przeproszeniem pierdół!!
Rozumiem marketing musi być, ale jak już jedziemy to po całości...
Pozatym tlumaczenie/wmawianie sobie że takiej i takiej gry nie da sie zrobić, to chyba ( wybacz) najglupsza z wszystkich możliwych wariantów wypowiedzi, ponadto istnieje taka stara prawda życiowa: Nigdy nie porównuj sie do gorszego, porównuj sie do lepszego, w tym wypadku Arme śmiało można porównywać z OFP : CWC

Potemps, widze że po ostatnich "rewelacjach" ofp: dr (czyt. licznych ograniczeniach) widze, że znow nabrałeś wiatru w żagle.

A to, że ARMA II jest porównywalna z OFP: CWC (Resistance również) to jej tylko schlebia. Dla odmiany OFP: Dr będziemy porównywać z BF2.

Już dawno temu powiedziałem, że OFP DR przyrównuje do takiego bardziej rozbudowanego PR/Ghost Recon, niż do OFP CWC, ale że PR mi sie podoba za przejrzystośc, no i 'niezbyt skrajny' realizm, myślę, że ofp dr również mi sie spodoba, a jesli okaże się niewypałem, nie będę grał ani w to ani w to, gdyż arma 1 jak i arma 2 do gustu mi nie przypadły, za ich błedy które mnie najbardziej irytują, i wręcz uniemożliwiają mi rozgrywke (tak jestem stary i wymagający

)...ehhh czasem mi sie wydaje że już za stary jestem, ostatnia gra jaką ukończyłem w całości z niepohamowaną przyjemnościa, to było mass effect, pozatym wszystko inne po krótkim tescie ląduje w koszu

.
Ja nie oceniam gier, ze względu na grafike, czy inne tego typu bajery, oceniam ją za ogólną grywalność,(obydwie części halo przeszedłem po 3 razy gdyż są tym czym miały być arcadowym shoterem ze znakomitym AI i miodnościa) i jestem reformowalny

nie upieram sie przy jednym zdaniu na siłę, jeśli kiedyś w patchu 1.96 zrobią z army II to czym miała być chetnie jeszcze raz ją zainstaluje, puki co, napewno nie. Co do OFP DR, licze że twórcy spełnia ZAMIERZONE OCZEKIWANIA które były wcześniej zapowiedziane, jeśli tak, to nikt nie ma prawa powiedzieć, że gra jest shitem, gdyż każdy produkt który spełnia warunki zapowiedzi, jest dobry, a że mnie sie owe warunki podobają, to OFP DR ostro przetestuje jak wpadnie w
moje łapy
Edit: A owe rewelacje na temat ograniczeń w ofp dr mi nie przeszkadzają, zreszta codemastersz przynajmniej o nich cokolwiek mówi, a jesli chodzi o BIS to nie bedziesz nic wiedział puki nie zagrasz, taka prawda