BTW. Broń Boże nie skreślam gry! Jeżeli jest znakomita to sama się obroni.
OFPDR robi na testerach lepsze wrażenie, bo mają więcej akcji i rzezi, a to zwykle normalni gracze CoDów, BFów etc. Biorąc pod uwagę jak nudna jest kampania w Armie 2 z ArmĄ 2 mogłoby to nie wyjść.potemps pisze:SaS TrooP pisze:Jak się można było spodziewać, recenzje - nie tylko ta jak i inne - będą znacznie bardziej pochlebne niż dla Army.
O jeju, biedna ARMA, biedny BIS
W szkole jak pały dostajesz to też tylko dlatego że pani cie nie lubi ??
Tutaj ta sama recenzja w j. ang.
http://community.codemasters.com/forum/ ... p?t=380134
Ja mam logikę, a ty co masz do Army 2?DRIVER pisze:SaS TrooP wlasciwie co ty masz do tego OFP? Bo jak do tej pory OFP2 ma nie wiele wspolnego z COD.... jakies urojenia czy cos?
Sugeruję wrzucić jako cytat miesiąca. Ten tekst broni się sam.Spam Troop pisze:Ja mam logikę, a ty co masz do Army 2?
Tiaaa... Specjalnie zbłędowane, czy też nie, jest bardzo zabawne. Anyway, FANBOY!!!!!!!!!!11111111111111oneonoenoenoenoenoenoenJonPL pisze:A dla każdego, kto jest głupi (tj. zaraz mi zarzuci, że jestem fanboyem OFP:DR) oznajmiam, że znam zady i walety zarówno 1 jak i 2 gry (tym razem BIS oprócz stodoły błędów dorzucił także drugą miodności - jak masz kompa z NASA by na medium pograć - da się nieźle bawić.)
A czy ja mowie cos zlego o ArmA2? Gra mi sie podoba... Ale faktycznie czepiam sie tego ze BIS wydal gre niedopracowana(ale do tego sie juz wszyscy przyzwyczaili) no i to ze napisali na boxie z gra SYMULATOR... a wszyscy tu chyba wiedza ze do symulatora jej sporo brakuje.SaS TrooP pisze:Ja mam logikę, a ty co masz do Army 2?DRIVER pisze:SaS TrooP wlasciwie co ty masz do tego OFP? Bo jak do tej pory OFP2 ma nie wiele wspolnego z COD.... jakies urojenia czy cos?