(tak na marginesie było by fajnie gdyby była regulacja siatki w teleskopach na karabinach snajperskich
  (tak na marginesie było by fajnie gdyby była regulacja siatki w teleskopach na karabinach snajperskich  , żeby nie było takich jaj że walimy ponizej ekranu
 , żeby nie było takich jaj że walimy ponizej ekranu  , ale to szczegół choć jeden z podstawowych jeśli chodzi o zabawę piechurem).
 , ale to szczegół choć jeden z podstawowych jeśli chodzi o zabawę piechurem).Moderator: Inkwizytor
 (tak na marginesie było by fajnie gdyby była regulacja siatki w teleskopach na karabinach snajperskich
  (tak na marginesie było by fajnie gdyby była regulacja siatki w teleskopach na karabinach snajperskich  , żeby nie było takich jaj że walimy ponizej ekranu
 , żeby nie było takich jaj że walimy ponizej ekranu  , ale to szczegół choć jeden z podstawowych jeśli chodzi o zabawę piechurem).
 , ale to szczegół choć jeden z podstawowych jeśli chodzi o zabawę piechurem).

Filmik fajny ale ja bym chcział jakiś z piechurami

ośki nagrzewaja sie w pojazdach, gąciennice pracują, silnik się nagrzewa, ciekawe czy będzie nagrzewajaca się lufa w broniach. Troche to wszystko schematyczne
  ośki nagrzewaja sie w pojazdach, gąciennice pracują, silnik się nagrzewa, ciekawe czy będzie nagrzewajaca się lufa w broniach. Troche to wszystko schematyczne  ale lepszego flira jeszcze nie widzałem
  ale lepszego flira jeszcze nie widzałem