Nie wiem coś cie sie tak czepili tego Coda

Mnie tam to wogóle Coda nie przypomina, a przeszedłem wszystkie części, i stwierdzam ze Cod to bardziej taki interatktywny film, a tu mimo wszystko mamy swobode działania, Jesli chodzi o BF, to racja moze troche przypomina, ale raczej PR, który mi sie bardzo podobał, i pewnie nie jeden z was sie w niego zagrywał ;p, nie widze tu żadnych akcjii typu bunny hopping, nie widze zadnych rocket jumpow itp...Jeszcze chwila i zaczniecie te gre do UT przyrównywać
Arme 2 kupiłem jeszcze jak byłem za granica, i myślałem że wydałem pieniądze na solidny produkt, tymczasem okazuje sie , że Bis znowu poleciał w kulki i wydał niedokończoną niedopracowaną praktycznie w żadnym aspekcie gre, i teraz co ?? Mam czekać 2 lata aż ją połatają, albo az community zrobi jakies fajne dodatki ? Wydałem pieniądze i zostałem oszukany przez producenta, (fakt mogłem sobie poczytać opinie z internetu, ale nie miałem takiej możliwości). Pozatym w czym ta ARMA 2 jest taka realistyczna, że ją tak wszyscy zachwalają ?? Duży otwarty świat ? A może realistyczne AI ? Realistyczne uszkodzenia pojazdów ? Też nie, Może za grafike ? Fakt może i jest łądna ale co z tego jak na moim kompie ( dobrym jak na dzisiejsze czasy) co chwila sie jakies drzewka doczytują, jakieś białe domki, z daleka kwadratowe pojazdy. Spójrzmy prawdzie w oczy, nie widze żadnej przewagi Army 2 nad Ofp 2, Tym bardziej, że to drugie mimo pewnych braków w realizmie wydaje sie być bardziej grywalne na obecnym stadium Bety, niż Arma2 w wersjii gold.
Pozdrawiam