sprostowanie do tego co topas naskrobał
co do niskiej rozdzielczości, cóż... jak ktoś jest ślepy i nie widzi, że wreszcie jest wyraźny wzór centek, to co ja poradze
wcześniej była niska jakość i niewyraźna textura, teraz dopiero ma właściwy rozmiar wzoru, nie mówiąc o poprzednich błędach w szwach i fantazjach BDU z materiałem LWP
jak dla kogoś 2+2 jest 3 albo 5 nie poradze
użytkownicy co mają stare i nowe wersje widzą że bardzo wzrosła jakość textury LWP jej wyrazistość, za to stare mundury miały szwy tam gdzie mundur amerykański a nie polski, kieszenie i tak sam zwężałem bo robiłeś zbyt szerokie
twoje moro było rozmyte bardzo na korpusie i było szarą plamą, podczas gdy to ma wzorek wyrazisty, ale... co ja poradze, że to co dobre widzisz jako złe, pewnie tak samo widziałeś zmiany Tbirda do konfigów,
złe kolory woodlandu ? ciekawe, twoje były złe, były brązowo-brązowe, o moich rodowici amerykanie sie pozytywnie wypowiadali, twoje wyglądały jak woodland ale po 20 latach prania i blaknięcia na słońcu, a w 1985 woodland był nowością
tylko ty je krytykujesz, kilku amerykanów konsultowało ze mną kolory i pochwaliło realizm (porównywalny z CWR )
może masz złe profile kolorów na monitorze, może brałeś ze zdjęcia kolory, nie biorąc poprawek na zniekształcanie przez aparaty kolorów zależnie od światła
T55 polski ma texture z prawdziwej gumowej burty T55 pochlapanej błotem a nie jak poprzedni fantazję na temat metalu
i nie jest niskiej rozdzielczości bo jest wyższej niż poprzednie burty, nie łżyj, albo poprostu ślepy jesteś
bo na fakty dotyczące zachowań Tbirda wobec innych licznych modów (liczne maile jakie dostawałeś od członków innych modów za moim pośrednictwem, świadczące nawet o przestępstwach Tbirda - grożenie śmiercią członkom innego moda - to jest 2 lata wyrok, ty stwierdziłeś "a co mnie to obchodzi" "nawet jeśli to jest prawda" ), na fakty obrażania Polaków przez NSX nie reagowałeś i wręcz stawałeś po jego stronie
wiem po tym co pisałeś na "ich" forum, że "ambicje" zabolało, o ile prymitywne kłamstwa w stylu "ja więcej już nie zaloguje sie tam" i cały dzień "user active Jarek" wychodzą łatwo widząc kto jest zalogowany, albo "ide do żony" a tam zalogowany i z NSX konwersujesz... jeszcze jakby tam sie nie wyświetlała lista aktywnych zalogowanych, heheh, kłamstwo na poziomie 6 latka, żałosne... tak samo łatwo widać dla osób co miały stare i nowe textury, że obecnie jest wzrost jakości
wcześniej to była zabawa, ty to zmieniłeś mówiąc o "drabinach do sławy"
nie umiałeś sie bawić, nie umiałeś stanąć przeciw kłamcom i szkodnikom moda, których psucie do dziś wychodzi ukryte w konfigach, gdy nagle broń co w trybie single ma dzwięk, w trybie auto go nie ma...
to zniknij w swoim szambie ambicji i kłamstw "ladder to be on top"
jak ja bym komuś mówił, że ide do żony, to ta żona by nie nazywała sie Aleksiej Worobiew ani Andrei Gladchiha
no i ja nigdy nie punktowałem twoich błędów bo uważałem że to zabawa fajna dla radochy, nie punktowałem ale czasem po cichu naprawiałem złe umiejscowienia textur, złe kolory, plame oleju tam gdzie nie ma wlewu, złe szwy, złe kieszenie.... bo uważałem że to zabawa, a nie "ladder to be on top" i "polskie złe community co nie jest na kolanach z wdzięczoności"
a nie ... to co pokazałeś w ostatnich dniach moda
miałeś ileś razy wybór, wybrałeś Tbirda, Aleksieja, Andreja, zacząłeś punktować, wiec wywaliłem chyba wszystko co zrobiłeś :] i zastąpiłem nieraz lepszym
a twoje texty na flashpoint ru
zamiast docenić, że po zabraniu praw do T80 przez RHS, zrobiłem dla moda czołg , ty go nazwałeś wyrobem czołgo podobnym, normalny człowiek by sie cieszył, że ktoś ratuje sytuacje i dziure zalepia jak może
akurat czołg Kenjiego ma błędy, jak i błędy mają karabiny RHS, czołgi RHS są bardzo plastikowe a nie metaliczne, nawet sami członkowie RHS mówią, że moje normale lepiej wyglądają... prywatnie

ale... tego nie widzisz
o poziomie co sie nie umywa do OFP to już wogóle żałosne słowa
skoro nie umiesz porównać jakości textur z OFP z tymi , to bardzo źle masz z wzrokiem, otwórz sobie choćby słynny BW MOD i porównaj, żałosny jesteś coraz bardziej, Jonez miał racje używając pewnych słów, wtedy mu nie przyznawałem racji, dziś tak

skompromitowałeś sie już raz porządnie, teraz drugi raz to robisz