Patch 1.05.

Dyskusje związane ściśle z ArmedAssault ;-)

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
-=HuNTeR=-
ID Steam:
Numer GG: 7474995
Kontakt:

Re: Patch 1.05.

Post autor: -=HuNTeR=- »

Tak, na oryginalnych sterach.
Awatar użytkownika
Jerry
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Jerry »

Nie wiem, czy ktoś zauważył już, niemniej z braku zajęć wróciłem do kilku misji z kampanii i po patchu 1.05 trochę się w samych misjach zmieniło :o Zagrajcie chociażby w tą, gdzie broniliśmy lotniska albo tą, gdzie prowadzimy 2 Humvee z TOW w nocy (Bitwa o Somato?)
:8bz
Obrazek
Awatar użytkownika
Ice
ID Steam:
Numer GG: 1809885
Kontakt:

Post autor: Ice »

Same misje są znacznie lepiej dopracowane jednak to wciąż ta sama kampania z tym samym kretyńskim zakończeniem.
...just tell them I went crazy.
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

BIS zapowiadal ze w patchach bedzie porpawial misje tylko ze w changelogu to nie wymieniaja. Cos musieli poradzic bo niektorzy nie byli w stanie ukonczyc niektorych misji.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Marqz
ID Steam:

Post autor: Marqz »

Czołgiem załoga. Z braku czasu dopiero wczoraj zainstalowałem patch 1.05. Ogólnie poprawiono zoom w kolimatorkach, lepiej lata sie helikopterami i trawke se mozna włączać i wyłączać. Jakieś nowe m16 i misje pozmieniane troszke. AAAAle za to :
1. Gra wcale nie chodzi szybciej za to mniej sie tekturki doładowują bo są gorszej jakości.
2. Systematycznie w każdym patchu pogarszana grafa wody i krzaczków.
3. Last but not least: błędy bufora Z.
O to ostatnie najbardziej mnie szlag trafił w 1.02 tego nie miałem. Chodzi o częściowo znikające chełmy na gościach gdy patrzymy przez lunete lub lorneteke. To samo miałem we Flashpoincie. Jak ktoś ma jakiś pomysł to dajcie znać.
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

Marqz pisze: 2. Systematycznie w każdym patchu pogarszana grafa wody i krzaczków.
O to ostatnie najbardziej mnie szlag trafił w 1.02 tego nie miałem. Chodzi o częściowo znikające chełmy na gościach gdy patrzymy przez lunete lub lorneteke. To samo miałem we Flashpoincie. Jak ktoś ma jakiś pomysł to dajcie znać.

Jaka masz karte i jakie sterowniki? Bledy bufora Z? Pierwsze slysze zeby byly w Armie, nawet chyba na bugzilli Bisu nie ma takiego bledu. Dlatego sadze ze to wina twojego sprzetu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Diabl0
ID Steam:
Numer GG: 2236900
ID gracza: 0

Post autor: Diabl0 »

Tak przy okazji - zauważyliście że teraz nie we wszystkie krzaczki da się wejść?
Marqz
ID Steam:

Post autor: Marqz »

klamacz pisze:
Marqz pisze: 2. Systematycznie w każdym patchu pogarszana grafa wody i krzaczków.

Jaka masz karte i jakie sterowniki? Bledy bufora Z? Pierwsze slysze zeby byly w Armie, nawet chyba na bugzilli Bisu nie ma takiego bledu. Dlatego sadze ze to wina twojego sprzetu.

Moje biedne 1600 XT stery radka 6.8 próbowalem omegi 7.1 ale mi zaintalował karte jako X1300 series. Ogólnie giera już śmiga spoko. AA na low i AF na medium. Troszke sie rozkręciło. Apropos zgadzam sie z którymś przedmówcą giera się troche "przegryza" i z czasem śmiga lepiej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja o ArmA”