Jestem BIS fanboyem! FAQ: Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli. Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję... All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Fajny ten patch, dużo poprawili (mapa wreszcie normalnie działa !!) ale jeszcze więcej mają do zrobienia. Inna sprawa to taka, że wydajność w moim odczuciu ostro spadła (choć początkowo myślałem odwrotnie). Chyba nie doczekam sie sytuacji gdzie przed sparingiem, a graniem coopów i robieniem screenów nie będę musiał zmieniać wszystkiego na low/normal.
Przeszedłem arme 1.02 a teraz od nowa idę 1.05. Wydajność taka sama albo gorsza zwłaszcza przy pierwszych screenach. specjalnie kupiłem nowy sprzęt (6600+GTS) bo do flashpointa miałem za słaby. Niestety dejavu. Czekam na nowe stery. Czy ktoś wie dlaczego nowe karty nvidi są do chrzanu akurat na tej aplikacji. Ciekawe że później jest lepiej tak jakby musiała się przegryźć przez system. Może jakiś babol jest w sterach tak jak u ati.
PS. Nawet updejtując 1.02 do 1.05 nie dostałem obrazka podczas paczowania. podejrzewam że dotyczy to tylko wersji UK.
Omegadrivers.net - i dla gf i JAK NAJBARDZIEJ do radków najlepsze stery. U mnie na radku x1950xt dzięki omegom nie ścina mi roślinność, fpsy są stabilne i mapa się nie wczytuje wieki. Na 7.2 oryg. niedość, że duże wahania fpsów, to jeszcze wczytywanie 1-2min mapa i potem 2fps. NA omegach wszystko spoko Polecam
Bandzio pisze:
Przeszedłem arme 1.02 a teraz od nowa idę 1.05. Wydajność taka sama albo gorsza zwłaszcza przy pierwszych screenach. specjalnie kupiłem nowy sprzęt (6600+GTS) bo do flashpointa miałem za słaby. Niestety dejavu. Czekam na nowe stery. Czy ktoś wie dlaczego nowe karty nvidi są do chrzanu akurat na tej aplikacji. Ciekawe że później jest lepiej tak jakby musiała się przegryźć przez system. Może jakiś babol jest w sterach tak jak u ati.
PS. Nawet updejtując 1.02 do 1.05 nie dostałem obrazka podczas paczowania. podejrzewam że dotyczy to tylko wersji UK.
mam taką samą kartę akurat się spaliła i nie jest taka znowu nowa kupowałem ją 2 lata temu to dałem za nią bagatela 700zł teraz tyle jest wart 7600GS albo GT a 6800 około 400-500zł zależy jeszcze jakie złącza. To taka mała uwaga ode mnie.
W wojsku służyłem od 06.08.2008 do 27.04.2009 - Siły Powietrzne Operator radarów NUR-31, NUR-31MK, NUR-41, Nur-12.
Bandzio pisze:
mam taką samą kartę akurat się spaliła i nie jest taka znowu nowa kupowałem ją 2 lata temu to dałem za nią bagatela 700zł teraz tyle jest wart 7600GS albo GT a 6800 około 400-500zł zależy jeszcze jakie złącza. To taka mała uwaga ode mnie.