Virtual Battle - ogólna dyskusja.
Moderatorzy: VoY, Inkwizytor
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Re: Virtual Battle - ogólna dyskusja.
Tom wsparcie dla strony UFA mile widziane.
Zgłoś się do mnie na TS3. Pogadamy i jeślizabawa będzie Ci pasować dołączysz do naszych sił.
Koniecznie pobrać VB mod, wyspy Podagorsk i Celle. ( nie stosujemy ACE ).
Download z naszej strony
Zgłoś się do mnie na TS3. Pogadamy i jeślizabawa będzie Ci pasować dołączysz do naszych sił.
Koniecznie pobrać VB mod, wyspy Podagorsk i Celle. ( nie stosujemy ACE ).
Download z naszej strony
Ok...mam tu trochę problemów, mam nadzieję,że nie zostanę za to postawiony przed plutonem egzekucyjnym.
Obie mapy, tj. Podagorsk i Celle mam już załadowane i obi działają świetnie. Jednak nie mogę ściągnąć VB, dostaję komunikat "530 Login Incorrect". Zarejestrowałem się na forum VB, ale kolejny problem. Rejestracja przebiegła bez problemów, ale nie dostałem maila potwierdzającego i zalogować się jednak nie mogę, choć mój User name jest już w bazie danych. Może to jest przyczyną, że VB ściagnąć nie mogę??
Kolejna sprawa to TS3, zainstalowany, ale połączyć się z serwerem nie mogę
. Wpisuję nazwę serwera:arma.pl lub 88.198.108.97, port 8888....i nic. A co z hasłem? Jest, czy nie ma? Może się gubię, bo mam większe doświadczenie z Ventrilo.
Pozdrawiam....I need help!!!
Obie mapy, tj. Podagorsk i Celle mam już załadowane i obi działają świetnie. Jednak nie mogę ściągnąć VB, dostaję komunikat "530 Login Incorrect". Zarejestrowałem się na forum VB, ale kolejny problem. Rejestracja przebiegła bez problemów, ale nie dostałem maila potwierdzającego i zalogować się jednak nie mogę, choć mój User name jest już w bazie danych. Może to jest przyczyną, że VB ściagnąć nie mogę??
Kolejna sprawa to TS3, zainstalowany, ale połączyć się z serwerem nie mogę

Pozdrawiam....I need help!!!

- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Faktycznie link do VB nie działa. Zastępczy link http://mania.com.pl/@VB.7z
Serwer TS2 - arma2.pl lub 88.198.108.97 port 8888
Serwer TS3 - arma2.pl lub 88.198.108.97 port 9987
Serwer TS2 - arma2.pl lub 88.198.108.97 port 8888
Serwer TS3 - arma2.pl lub 88.198.108.97 port 9987

Hehe, ten na pierwszym planie nie wylewa za kołnierz widać.
Spec Służby
Witam. Czy mogę dołączyć do gry? VB mod Podagorsk i Celle , TS3 już mam zainstalowane, mój serdeczny kolega Tom13J trochę mnie już wtajemniczył. Chęci są, czas jest, broń załadowana, to kiedy zaczynam
?
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Zastanawiam się nad wejściem do waszych rozgrywek, jednak mam 2 małe pytania, czy obie strony konfliktu korzystają z takiego samego arsenału broni, czy też każda ze stron ma broń odpowiadającą danej nacji? Drugie pytanie, czy chęć wstąpienia w szeregi danej strony zależy ode mnie, czy też dowódcy ustalają między sobą i dają mnie tam gdzie są braki?
PS.
Na stronie domowej VirtualBattle odszukałem informacje na temat pytania pierwszego, czyli każde ze stron używa broni odpowiadającej danej "nacji". Zostaje jedynie pytanie odnośnie przydziału do strony konfliktu.
PS.
Na stronie domowej VirtualBattle odszukałem informacje na temat pytania pierwszego, czyli każde ze stron używa broni odpowiadającej danej "nacji". Zostaje jedynie pytanie odnośnie przydziału do strony konfliktu.
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Zgłoście się do mnie Panowie na TS3. Przedstawię Wam sytuację w kampanii i możecie przystąpić do zabawy.
W chwili obecnej możliwy jest jedynie przydział do strony UFA.
W chwili obecnej możliwy jest jedynie przydział do strony UFA.
Witam .
Jaką mapkę gramy?Czy zapadla decyzja?
Jaką mapkę gramy?Czy zapadla decyzja?
Mapka Celle wszystko jest na stronie http://www.virtualbattle.pl/news.php