średnio/nisko to chodzi o detale? (średnie lub niskie)?Havker pisze:Nie sugeruj sie podanymi wymaganiami. Na twoim sprzęcie tak jak napisał Maćko średnio/nisko.
Jakbym dokupił więcej pamięci RAM, tzn. następne 2GB co razem daje 4GB by coś dało?
Moderator: Inkwizytor
średnio/nisko to chodzi o detale? (średnie lub niskie)?Havker pisze:Nie sugeruj sie podanymi wymaganiami. Na twoim sprzęcie tak jak napisał Maćko średnio/nisko.
Powtórka z historii. W Arma 1 podane wymagania, na tych zalecanych nie dało się grać(przekonałem się na własnej skórze) więc nie należy się sugerować tymi informacjami. Dodanie ramu ci nic nie pomoże. Najwarzniejszy w tej grze jak tu inni udowodnili jest procesor. Króluje i7Mustang_PL pisze:Według tych danych jak najbardziej spełniam zalecane wymagania.CD-Action pisze:Wymagania minimalne ARMA II to:
* Procesor: Dual Core (Intel Pentium 4 3 GHz, Intel Core 2 GHz, AMD Athlon 3200+ lub szybszy)
* Pamięć: 1 GB
* Karta grafiki: 256 MB RAM, Nvidia Geforce 7800/ATI Radeon 1800 lub szybsza, kompatybilna z Shader Model 3
* 10 GB HDD
Konfiguracja zalecana do gry w ARMA II to:
* Procesor: Quad Core lub szybki Dual Core (Intel Core 2,8 GHz, AMD Athlon 64 X2 4400+ lub szybszy)
* Pamięć: 2 GB
* Karta grafiki: 512 MB RAM, Nvidia Geforce 8800GT/ATI Radeon 4850 lub szybsza, kompatybilna z Shader Model 3
* 10 GB HDD
Konfiguracja zalecana do gry w ARMA II to:
* Procesor: Quad Core lub szybki Dual Core (Intel Core 2,8 GHz, AMD Athlon 64 X2 4400+ lub szybszy) - mam ADM Athlon 64 X2 6000+ (szybszy niż podany)
* Pamięć: 2 GB - mam 2GB (tyle ile podano)
* Karta grafiki: 512 MB RAM, Nvidia Geforce 8800GT/ATI Radeon 4850 lub szybsza, kompatybilna z Shader Model 3 -mam Nvidia GeForce 9600GT 512MB (nowszy, ale mniej więcej taki sam)
* 10 GB HDD - tutaj to mam pełen zapas bo 147GB
Słyszałem, że te dwie karty są bardzo podobne.Maćko pisze:Widzę że mania cyferek :]
8800GT jest o jakieś 25~30% szybsza od 9600gt![]()
Czy ktoś mógłby dać linka do najnowszej wersji DirectX'a?mant3z pisze:Najnowszy DirectX musisz mieć.