ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)

Awatar użytkownika
r2d2
ID Steam:

Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)

Post autor: r2d2 »

No mogę powiedzieć ze już grałem 8) , i nie podobało misię. :roll:
Obraz rozmazany, niewyrazny, plynność gry tez zostawia sporo do życzenia (gram na 1900/1200 core i7 920, NV 295) grafka ogólnie jest lepsza, niż w ARMIIE 1 jednak bez rewelacji, ale przez to rozmazanie to aż oczy bolą :o . Mozna ten efek zmniejszyć ale całkowicie wylączyc sie go nie dało ( :no ), to samo jest podczas szybkich ruchów głowa.Broń jest dziwnie niecelna z M4 nie moge trafić gościa oddalonego o około 100 m oczywiście strzelam z pozycji leżącej. recol jest śladowy. Kamizelki nie działają :lol: ( to tylko revia mody). z plusów to jedynie ai które działa całkiem sprawnie. Brak ficzerów z Crisisa. Moja ocena 5/10 na początek. Arma jedynka mimo wszystkich bugów podabała mi sie bardziej i to nawet po bardzo wczesnych latkach.
Moze jeszcze zmienie zdanie ale puki co to oczekiwałem czegoś bardziej grywalnego. :angel
Mam nadzieje że je zmienie :D
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

Brak celności to wynik tego że masz pirata, aż huczy od tego na BIF :) To taki ukryty prezent od BIS dla tych co RIP'y ściągają. Jeszcze jest coś o czy mnie pamiętam, albo poruszanie się nie działa tak jak powinno albo nie można gadać z lokalnymi w kampanii.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
Dawidson
ID Steam:

Post autor: Dawidson »

Przeca ten wysyp "zielonych" na forum co nas częstują swoimi wiadomościami o grze to niby skąd biorą? Pewnie nie z oryginalnego nośnika. OVER.
Obrazek
RIDER
Awatar użytkownika
prawdziwy
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: prawdziwy »

r2d2 pisze:No mogę powiedzieć ze już grałem 8) , i nie podobało misię. :roll:
Obraz rozmazany, niewyrazny, plynność gry tez zostawia sporo do życzenia (gram na 1900/1200 core i7 920, NV 295) grafka ogólnie jest lepsza, niż w ARMIIE 1 jednak bez rewelacji, ale przez to rozmazanie to aż oczy bolą :o . Mozna ten efek zmniejszyć ale całkowicie wylączyc sie go nie dało ( :no ), to samo jest podczas szybkich ruchów głowa.Broń jest dziwnie niecelna z M4 nie moge trafić gościa oddalonego o około 100 m oczywiście strzelam z pozycji leżącej. recol jest śladowy. Kamizelki nie działają :lol: ( to tylko revia mody). z plusów to jedynie ai które działa całkiem sprawnie. Brak ficzerów z Crisisa. Moja ocena 5/10 na początek. Arma jedynka mimo wszystkich bugów podabała mi sie bardziej i to nawet po bardzo wczesnych latkach.
Moze jeszcze zmienie zdanie ale puki co to oczekiwałem czegoś bardziej grywalnego. :angel
Mam nadzieje że je zmienie :D
Widzisz, dać ludziom rozmazanie ekranu i już są w siódmym niebie. Lepiej żeby Ci się podobało bo nazwą Cie "mendą" i "idiotą" Obrazek
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."
Obrazek
Nickos
ID Steam:

Post autor: Nickos »

Eeee....a kiedy ARMA II wyjdzie w Polsce? Bo nigdzie znaleźć nie mogę, tylko gdzieś tam pisało, że w lipcu dopiero...Może mnie ktoś olśnić?

PS.Lepiej zamiast cracka mini-image skombinować ;) Tylko cicho sza, bo to nie wypada o tym gadać
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2009, 09:36 przez Nickos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

prawdziwy pisze: Widzisz, dać ludziom rozmazanie ekranu i już są w siódmym niebie. Lepiej żeby Ci się podobało bo nazwą Cie "mendą" i "idiotą" Obrazek
Prawdziwy idź popłakać sobie tutaj:
http://www.sweetbrokacik.fora.pl/
Tam jest twoje miejsce.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Nickos
ID Steam:

Post autor: Nickos »

O ku**a, mant3z, nie strasz mnie tymi śmieciastymi idiotami!
Awatar użytkownika
ufoman
ID Steam:
ID gracza: 40452
Kontakt:

Post autor: ufoman »

Zeby potem nie bylo placzu to ostrzegam, ze chwalenie sie rodzajem posiadanej wersji army nie jest tutaj, delikatnie mowiac, dobrze widziane. Wszelkie kolejne posty o takiej informacji otrzymaja zasluzony stempel w profilu.
Awatar użytkownika
SaS TrooP
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: SaS TrooP »

ufo, ja wiem, że tu nie moja ideologia, ale czemu ich po prostu nie zbanujesz?
Każdy może mieć własne zdanie, ale nikt nie każe im tutaj siedzieć i nas wkurzać, bo są nieszczęśliwi. Niech czekają na OFP DR i tyle :?
Awatar użytkownika
prawdziwy
ID Steam:

Post autor: prawdziwy »

SaS TrooP pisze:ufo, ja wiem, że tu nie moja ideologia, ale czemu ich po prostu nie zbanujesz?
Każdy może mieć własne zdanie, ale nikt nie każe im tutaj siedzieć i nas wkurzać, bo są nieszczęśliwi. Niech czekają na OFP DR i tyle :?
Naucz się poprawnie składać zdania bo się tego czytać nie da.

ArmA2 jest słaba/średnia i to fakt, nie wyróżnia się niczym specjalnym i nie wnosi nic nowego. To przykre że BIS nie postarał się w 100 %. Cieszy tylko fakt że gra nie funduje wielu CTD i da się jakoś uruchomić na słabszych konfiguracjach.

Sas TrooP nie wiem co Cie tak boli, może masz jakieś problemy w gimnazjum i nie nauczono Ciebie jeszcze szanowania zdania innych. Zawsze możesz założyć własne forum i tam opowiadać o swoim wzwodzie na widok ArmA2. Nie licz na to że ArmA2 ma samych zwolenników, ma również i przeciwników więc przestań już psioczyć.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."
Obrazek
Awatar użytkownika
SaS TrooP
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: SaS TrooP »

To ty przestań, bo wnosisz burdel i flaming. O dziwo nikt cię nie wyśmiał. Myślisz, że jak tutaj wyjdziesz i wygłosisz swoje racje to będzie piękne? Gra słaba, to w nią po prostu nie graj i daj nam się podniecać. Jakoś jesteś jedynym zagorzałym przeciwnikiem tutaj. To ty idź na inne fora.

Co do gimnazjum, przedwczoraj dostałem się do liceum ogólnokształcącego do klasy dwujęzycznej (profil humanistyczny) z wynikiem 88%, więc jeśli nie jesteś profesorem lub kimś tam nie pouczaj mnie jak konstruować zdania :lol:

Acz powyższą wypowiedź powinienem rozbić na dwie :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „ArmA Flash News”