WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Mam nadzieje, że LEM zajmie stanowisko w tej sprawie i zaoferuje sensowną cenę. Ja więcej niz 69 zł nie dam.
Kogo obchodzi ten news skoro jest to już napisane? Czy wy macie jakieś przyzwolenie od moderacji na spamowanie tymi linkami na prawo i lewo?Mirage pisze:Link do newsa na AZPL
(Mają. A ty masz warna bo mi się znudziło. Klamacz)
Wracając do tematu.
Ktoś rzucił na OFPC że mają to wydać w październiku. Jeżeli ma to być na 1.08, oznaczało by to, iż możemy zapomnieć o kolejnym patchu aż do października... BIS gra logicznie i zrozumiale. Gdyby wydali narzędzia, SDK itd. community wzięło by się za robienie kampanii, dodatków, wysp pełną parą co by zabrało BISowi rzesze potencjalnych klientów...
Tak, wygladaja na kontraktorowFriX pisze:Goście wyglądają na jakiś weteranów/najemników czy coś w te deskę

W przeciwienstwie do tekstu w newsie, ja czulem, ze tak bedzie i wydadza dodatek. Tak bylo z OFP i Resistance i tak tez musialo byc tym razem. Narzedzia pewnie jak poprzednio, wydadza po wypuszczeniu dodatku. W sumie moze i lepiej, ze bedzie ten dodatek, gdyz wreszcie wszystkie patche beda w jednymMirage pisze:Link do newsa na
AZPL

Dla mnie tez cena jest bez znaczenia. Moze byc i 500zl byle bylo warte ceny cos na ksztalt VBS2 lightklamacz pisze:mnie tylko interesuje kiedy, gdzie i jak dlugo mam czekac na przesylkecena jest bez znaczenia. Czym wiecej tym lepiej - jest nadzieja na w pelni profesjonalny dodatek

Retired. Unavailable until further notice.
eJay, za jakis czas (dwa lata) cena dodatku spadnie 
Ja nie wybrzydzam, OFP i ArmA to gry, na ktore mi nie szkoda kasy, bo po przeliczeniu na godziny zabawy wychodza jakies grosze.

Ja nie wybrzydzam, OFP i ArmA to gry, na ktore mi nie szkoda kasy, bo po przeliczeniu na godziny zabawy wychodza jakies grosze.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Z tymi 500 złotymi to chyba przesadziłeś FF. 

Nie. Ja bylbym gotow tyle dac ale za odpowiednio wysoka jakosc i funkcjonalnosc.Radeon pisze:Z tymi 500 złotymi to chyba przesadziłeś FF.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
No ja też, ale JEŻELI miałoby taką jakość i funkcjonalność jaką bym chciał. Vide VBS2+
.
Ale po tym co teraz widze to nie jest nawet warte 60 zł. Jak się addomakerzy zdrzaźnią to nawet na O2, przerobią odpowiednio hełmy i dodadzą do aut MG. Bo te autka z MG to tylko przerobione chyba pick upy... Tak samo ten BH, tylko retext, no hała po prostu.

Ale po tym co teraz widze to nie jest nawet warte 60 zł. Jak się addomakerzy zdrzaźnią to nawet na O2, przerobią odpowiednio hełmy i dodadzą do aut MG. Bo te autka z MG to tylko przerobione chyba pick upy... Tak samo ten BH, tylko retext, no hała po prostu.

Sam sobie geniuszu odpowiedziałeś na pytanie. Z resztą niech moderacja temu Panu to wyjaśni, bo nie jestem do tego odpowiednią osobą.zabix pisze:Kogo obchodzi ten news skoro jest to już napisane? Czy wy macie jakieś przyzwolenie od moderacji na spamowanie tymi linkami na prawo i lewo?
A co do tematu, to mam nadzieje, że LEM odpowiednio podejdzie do wydania tego dodatku i cena będzie odpowiednia do zawartości.
Przepraszam, ale CO TY TERAZ WIDZISZ?? Bo ja na razie tylko jakas tam wstepna, nieoficjalna zapowiedz, ktora jakos tam przeciekla do prasy. Jak to ostatecznie bedzie wygladac to NIE MAM ZIELONEGO POJECIA a ty juz wiesz co to ma byc??Radeon pisze: Ale po tym co teraz widze to nie jest nawet warte 60 zł.
Ps. kolejne przecieki mowia o dodatkowej nowej wyspie "Porto".
Wiarygodne chociaż? Miejmy nadzieje, że na dniach BIS wypuści jakieś oficjalne info, bo mam wrażenie, że większość to i tak nasze domysły...Firefly pisze:Ps. kolejne przecieki mowia o dodatkowej nowej wyspie "Porto".
-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
- ID gracza: 0
Ale z tego co wyczytałem to to nie jest robione przez BiS, tylko przez 505...