[Addony] RHS MI-24 Hind wreszcie wydany !!!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: [Addony] RHS MI-24 Hind wreszcie wydany !!!
Zapowiedzial addony, ale nie wiadomo kiedy i nie wiadomo jakie.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- ID gracza: 0
- Kontakt:
RHS Mi-24 Hind [26,8MB] - ArmA-Zone.pl mirror
Niech ktoś opisze, czy addon jest w pelni sprawny i grywalny bo mam pomysl na ultra-wyczes misję 

Ułaaaaa... W końcu mam pretekst, żeby Arme odpalić 

- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
W pelni super to nie dziala niestety... NightVision script jednak nie dziala (mimo dodania addonu BTR-80), wskazniki w kabinie nie dzialaja, uzbrojenie nie zawsze dziala prawidlowo (np. w wersji CAS dzialka podskrzydlowe strzelaja rakietami FFAR - ale o tym informuja tworcy jako o znanym bugu).
Poza tym fizyka lotu jest troche zbyt dynamiczna, czula, smiglowiec jest mniej stabilny niz AH6, a powinien moim zdaniem sie zachowywac bardziej jak UH60.
No i w kabinie niektore elementy maja zle zamapowana teksture (rozdziagnieta) - szczegolnie w przedziale strzelca.
Z dzialajacych dobrze elementow: samochowajace sie podwozie, mozliwosc otwierania drzwi zaladunkowych po lewej i prawej stronie, pociski kierowane ATGM, ktore wylatuja dokladnie ze swoich pozycji i po wystrzeleniu nie ma ich na pylonach ... cos pieknego.
Poza tym fizyka lotu jest troche zbyt dynamiczna, czula, smiglowiec jest mniej stabilny niz AH6, a powinien moim zdaniem sie zachowywac bardziej jak UH60.
No i w kabinie niektore elementy maja zle zamapowana teksture (rozdziagnieta) - szczegolnie w przedziale strzelca.
Z dzialajacych dobrze elementow: samochowajace sie podwozie, mozliwosc otwierania drzwi zaladunkowych po lewej i prawej stronie, pociski kierowane ATGM, ktore wylatuja dokladnie ze swoich pozycji i po wystrzeleniu nie ma ich na pylonach ... cos pieknego.

Oj bez przesady, ogladales Rambo III? Czy Hind zachowywal sie tam jak BH?

Bo czy Puma stylizowana na Mi-24 może się zachowywać jak BH?
http://www.rotaryaction.com/pages/rambo3.html

http://www.rotaryaction.com/pages/rambo3.html
klamacz pisze: Poza tym fizyka lotu jest troche zbyt dynamiczna, czula, smiglowiec jest mniej stabilny niz AH6, a powinien moim zdaniem sie zachowywac bardziej jak UH60.
Powinna byc dynamiczna. Mi-24 to bardzo szybki smiglowiec bojowy, o ponad 50km/h szybszy od Apache i AH6. Smiglowiec tez jest dosc trudny w pilotazu. Wiecej tutaj.
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/row/mi-24.htm
Retired. Unavailable until further notice.
Patch 1.14 i addons RHS MI-24 Hind. Da się grać śmigłowcem ale w edytorze przed wczytaniem pokazuje się info.
na wcześniejszych patchach nie było żadnych problemów,ma ktoś ten sam problem?

Kod: Zaznacz cały
`burst /`is not a class(`display Name`accessed)
Taka moja hipoteza, z tego co wiem w kolejnych patchach (1.08-1.14) BIS wprowadzał zmiany w konfigach jednostek, a ten addon prawdopodobnie został wydany jeszcze przed nimi.
Gdzie mogę ściągnąć tego adona bo link nie działa ?? 

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
"Platon"
"Platon"