Ścieżki muzyczne z ARMA.
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 5997674
- ID gracza: 0
Re: Ścieżki muzyczne z ARMA.
To ja mam akurat ta zolta plyte i jeszcze ten gold upgrade ( na plycie tez jakies dodatki rozne ) .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

NieMirage pisze:Desperat pisze: Ja mam oryginalny soundtrack z ofp na osobnej plytce , kupione w jakims tak wydaniu "innym" .
Wydanie GOLD (1.46).
(nie pamietam czy w "platynie" też sie ta płytka z soundtrackiem pojawiła...)
Zapewne to co posiadasz, to defacto któreś z kolejnych wydań Platyny
Ta oryginalna jest już raczej niedostępna... obecnie Cenega rozprowadza Edycję SuperSeller i Kolekcję Klasyki z podtytułem Platynowa Edycja - dlatego ost nie masz

Ta oryginalna jest już raczej niedostępna... obecnie Cenega rozprowadza Edycję SuperSeller i Kolekcję Klasyki z podtytułem Platynowa Edycja - dlatego ost nie masz

Muza z OFP po za niewielkimi wyjątkami była naprawdę cool(a ci co piszą inaczej to chyba na blog 69 lub innym dziadostwie się wychowali, zresztą nie zdziwił bym się jak by ci co tak jaką na muze z gry to hh słuchali)
Mi się podoba muza choć z ArmA już tak bardzo heja hop nie jest.
Mi się podoba muza choć z ArmA już tak bardzo heja hop nie jest.
fajnie gwiżdże żołnierz w "blood sweat n tears" podczas intra 

- hetzer
- ID Steam:
- Numer GG: 6892564
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Zgadzam się w 100%oDawidson pisze:Muza z OFP po za niewielkimi wyjątkami była naprawdę cool(a ci co piszą inaczej to chyba na blog 69 lub innym dziadostwie się wychowali, zresztą nie zdziwił bym się jak by ci co tak jaką na muze z gry to hh słuchali)