Ligi PvP
Moderator: Inkwizytor
Re: Ligi PvP
Guma... czasy OFP nie wrócą ... ja tam wolę się naj***ć zamiast wydawać kasę na grę czy kompa xD

Też kupiłem kompa żeby pograć jakieś ctf, c&h, ale to chyba na dobre przepadło. Ostatnim razem jak grałem to przynajmniej ruscy swojego ecl stworzyli, teraz nie ma nic.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Rusza kolejny ASC Tourmanent 5vs5 by CyDoN. Poprzedni był na czystej Arma2, ten został przygotowany pod OA.
Siemano wszystkim. Siema Equi...kopę lat
fajny server PvP jest na Czarnorusi. Arma2.ru. Grają AAS. Ni haha nie mogę zmaleźć dobrych PvP w Takkistanie. Jakieś podpowiedzi?
I co to jest ten Project reality?

- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Polecam zabaczyć Tutoriale po Project Reality. viewtopic.jacekj84 pisze:I co to jest ten Project reality?
Siema, siemajacekj84 pisze:Siemano wszystkim. Siema Equi...kopę latfajny server PvP jest na Czarnorusi. Arma2.ru. Grają AAS. Ni haha nie mogę zmaleźć dobrych PvP w Takkistanie. Jakieś podpowiedzi?

Pod jakim nickiem grales?
Mam nadzieję, ze administracja nie wyrzuci tego posta, ale informuje, ze STG sie reaktywuje w Battlefield 3, glownie w mapach typu conquest. Mamy już 7 graczy, przydadza sie nam weterani ofp/ arma.
Tak wygląda conquest 32vs32:
http://www.youtube.com/watch?v=2e1Zo1qFCBg
W razie zainteresowania proszę o kontakt.
- RozekPoland
- ID Steam: RozekPoland
- Numer GG: 24417445
- Kontakt:
Fajnie by było jeszcze raz zagrać w ECL 

Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2021, 01:21 przez RozekPoland, łącznie zmieniany 2 razy.
pod nickiem Jaca o ile dobre pamiętam. ArmA 2 z Wami grałem w ESL chwilę. Z buczem dołączyłem 
Battlefield mi się przejadł...wracam na stare śmieci ale niestety nie wiele się dzieje :/

Battlefield mi się przejadł...wracam na stare śmieci ale niestety nie wiele się dzieje :/