Polskie serwery Armed Assault - dyskusja
Moderator: Inkwizytor
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: Polskie serwery Armed Assault - dyskusja
Skoro zaczynacie ladowac coopy, to czy moglibyscie na poziomie weterana powylaczac te dodatki w postaci HUD'a itp? Misje i tak sa uruchamiane glownie na rekrucie, a dla "najwytrwalszych i szukajacych klimatu" bylby ten poziom wyzej.
Dodatkowa prosba bedzie moznosc grania na serwerze przy uzyciu moda FDF z dzwiekami.
Dodatkowa prosba bedzie moznosc grania na serwerze przy uzyciu moda FDF z dzwiekami.
- Uncle Blues
- ID Steam:
- Numer GG: 1562358
- ID gracza: 2841
ot co! ot co! FDF jest naprawdę miły u użyciu, a nie chce mi się co chwilę restartować gry...
i włącznie tego VoIP'a!

i włącznie tego VoIP'a!

- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Mapy zwykle uruchamiamy na poziomie Weterana z dodatkowo wyłączonym widokiem 3 osoby.
Niestety serwer po wpisaniu #missions domyślnie przestawia się na Kadeta. Często jeszcze się zdarza, że admini o tym nie pamiętają, więc warto im o tym przypominać.
Niestety serwer po wpisaniu #missions domyślnie przestawia się na Kadeta. Często jeszcze się zdarza, że admini o tym nie pamiętają, więc warto im o tym przypominać.
- ufoman
- ID Steam:
- Kontakt:
Ok, ale co z moim poprzednim postem?
- Pit
- ID Steam:
- Kontakt:
ufoman pisze: Skoro zaczynacie ladowac coopy, to czy moglibyscie na poziomie weterana powylaczac te dodatki w postaci HUD'a itp? (...)
Możesz to sprecyzować? O jakie Ci dodatki chodzi konkretnie?
- ufoman
- ID Steam:
- Kontakt:
Odnosnie HUD'a(celownika):
http://armedassault.com.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0
Innym dodatkiem ktorego usuniecie byloby mile, sa smugi pociskow po wystrzale. Dzieki nim zbyt latwo namierzyc strzelajacego
Swietnym modem dzwiekowym jest FDF, dzieki niemu czuc, ze jest sie na wojnie. SAW brzmi tak, ze walenie z auto doprowadza do znacznego podniecenia w promieniu 800 metrow
Niestety na Wasz serwer z nim dostac sie nie mozna.
http://armedassault.com.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0
Innym dodatkiem ktorego usuniecie byloby mile, sa smugi pociskow po wystrzale. Dzieki nim zbyt latwo namierzyc strzelajacego

Swietnym modem dzwiekowym jest FDF, dzieki niemu czuc, ze jest sie na wojnie. SAW brzmi tak, ze walenie z auto doprowadza do znacznego podniecenia w promieniu 800 metrow

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Popieram przedmówcę! (ale smugi mają zostać, jak ma być realnie, to realnie!
)
A tak BTW... Jakie mapki grywacie? Mam nadzieję, że nie berzerk/evolution/głupie dmy typu motel i ten, w którym się jeździ cheated jeepami. Jak na chwilę obecną na zagranicznych serwerach widzę tylko te wymienione wcześniej mapki, czy ludzie nie mogą czegoś innego zagrać? Tylko te a'la bfy, gdzie respawnuje się na fladze (dobrze, że w najnowszej wersji autor usunął desant tam, gdzie się chciało...), głupie dmy i ewoluszyn, walka o fragi, kto pierwszy wsiądzie do abramsa?! Kto?! No rambo, który podbije 4 miasta pod rząd samemu. Zauważyłem, że te z lepszej (moim zdaniem) półki mapki - ECLowskie, grają w 5-8 na zahasłowanym serwerze... :/ Czy missionmakerzy śpią? Czy ich nie ma? Czy wszyscy już tak się napalili na te głupie mapy... Ehh, szkoda gadać, co się dzieje z tą armą. Najbardziej bym chciał wysp z ofp (najlepiej oficjalnie wydane przez BIS, żeby każdy je miał) i legendarnych mapek z ofp;)

A tak BTW... Jakie mapki grywacie? Mam nadzieję, że nie berzerk/evolution/głupie dmy typu motel i ten, w którym się jeździ cheated jeepami. Jak na chwilę obecną na zagranicznych serwerach widzę tylko te wymienione wcześniej mapki, czy ludzie nie mogą czegoś innego zagrać? Tylko te a'la bfy, gdzie respawnuje się na fladze (dobrze, że w najnowszej wersji autor usunął desant tam, gdzie się chciało...), głupie dmy i ewoluszyn, walka o fragi, kto pierwszy wsiądzie do abramsa?! Kto?! No rambo, który podbije 4 miasta pod rząd samemu. Zauważyłem, że te z lepszej (moim zdaniem) półki mapki - ECLowskie, grają w 5-8 na zahasłowanym serwerze... :/ Czy missionmakerzy śpią? Czy ich nie ma? Czy wszyscy już tak się napalili na te głupie mapy... Ehh, szkoda gadać, co się dzieje z tą armą. Najbardziej bym chciał wysp z ofp (najlepiej oficjalnie wydane przez BIS, żeby każdy je miał) i legendarnych mapek z ofp;)
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Trzeba grać klanowo, to w moim wypadku 95% grania army ogranicza sie wlasnie do tych ambitniejszych mapek -ECL
. Publiki to w wiekszosci kupa :]. Trzeba grac we wlasnym gronie, zeby pograc cos ambitniejszego.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Dlatego pytam jak wygląda sytuacja na polskich serwerach.
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
a wszystko przez ten JIP, za czasow OFP gralo sie co bylo na serwerze odpalone, ludzie schodzili sie na polskie serwery i grali eclowskie mapki bo akurat ktorys klan je trenowal
a teraz? nie podoba mi sie ta mapa, zabili mnie szosty raz z rzedu - disconnect i poszukamy dalej.
a teraz? nie podoba mi sie ta mapa, zabili mnie szosty raz z rzedu - disconnect i poszukamy dalej.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
Tak ale nikt nie drze mordy w stylu "res plz!" albo "zróbcie resa!" i tak jak się umawiano na grę np. w co-op'a na 21:00 to się z tego robiła 23:00