[Addony] UK Weapons wydane !!!

http://arma2.pl

Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor

OFman
ID Steam:
Numer GG: 2993491
ID gracza: 0
Kontakt:

Re: [Addony] UK Weapons wydane !!!

Post autor: OFman »

tylko w każdym nowym newsie będą zawarte emocje i bajery

Tylko nie przesadzaj :)
* wymaga przejścia na zewnętrzną stronę obładowaną banerami aby dowiedzieć się czegokolwiek
* na większości for został by zakwalifikowany jako spam

Lecz tu o spamie nie ma mowy. Taka jest umowa pomiędzy ArmedAssault.com.pl a ArmA-Zone.pl
* Możliwość filtrowania działu "Komentarze do newsów ArmA-Zone.pl" z spisu "Zobacz nowe posty"

Jak najbardziej za, ale z tego co wiem to nie jest to teraz możliwe.
:13bds :weteran
http://arma2.pl
"I'm not friendly" :D
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

Ostateczna wypowiedz na temat: Czy newsy na tym forum to spam jest tutaj: http://www.armedassault.com.pl/viewtopi ... &sk=t&sd=a

@Tajgeer: dobrze gadasz, rob tak dalej. Ciesze sie, ze jestes w ekipie arma-zone :)
@Diabl0: nikt nie karze ci tego czytac, obiecuje, ze jak tylko pojawi sie mozliwosc filtrowania wyswietlanych newsow to ja tu dolaczymy. Jesli chcesz moge ci zalatwic wylaczenie tego topica w twoich osobistych uprawnieniach. Daj znac na PW.

do wszystkich: Ofman i ekipa Arma-Zone nie pisze tych newsow i nie zaklada tych topicow zeby nam napsuc krwi, sobie nabic postow i zarobic miliony na nastepnego maybacha. Z tego co wiem, a wiem na ten temat niemalo - robia to dlatego, ze chca byc kreatywna i wartosciowa czescia tego co dumnie nazywamy COMMUNITY. Ich zaangazowanie w informowanie nas na tym forum o nowosciach ze swiata Arma ja osobiscie wielce szanuje. Jestem przekonany ze podobnie mysli wiekszosc userow.
Dlatego prosze powstrzymac sie od generowania bezsensownych dyskusji atakujacych ich dzialanie, jak widac po postach Tajgeera i reszty ekipy - konstruktywna krytyka za to jest wskazana.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Post autor: Forrestal »

Co do samego zamieszczanie tutaj linkow do newsow jest tak jak powiedzial Klamacz uwarunkowane czynnikami, roznymi ;)

Natomiast co do tych newsow i ich poziomu podyskutowac mozna. Tka dla przykladu to bardzo dobrze czyta mi sie newsy FOMFNY'ego z netgaming.pl. Sam serwis z ArmA nie ma nic wspolnego ale czlowiek ten potrafi zachecic do czytania newsow samym swoim stylem, czasem kontrowersyjnym. Jednak jesgo styl jest zauwazalny a nie tak jak wiekszosc innych newsmanow - jest bo jest.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
PoitleK
ID Steam:
Numer GG: 2535531

Post autor: PoitleK »

kontunuujac zarzut poprzednika chcialbym zauwazyc, ze w te posty moglyby byc rzeczywiscie bardzo interesujace, gdyby nie to ze wciaz informuja nas o tym samym... 80% z nich dotyczy przeteksturowanych modeli made by villas, reszta to kolejne informacje o addonach... OK, przez miesiac pisaliscie 100 newsow dziennie o addonach jakie sa dostepne/tworzone poda arme... zrozumielismy jak bardzo aktywna jest scena addonmakerow... Teraz dla was, newsmakerow nadszedl czas zmian... Wydaje mi sie ze powinniscie zaczac informowac tylko o tym, co dobre, a nie leciec na ilosc newsow... Sciagnac, przetestowac, a jesli dobre to polecic... A nie pisac ze villas niebawem znow zaatakuje dodajac czerwono-biały pasek w okolicach prawej rzepki wojaków... Bo obecne niusy nie niosa juz dla mnie zadnej wartosci... Wyobrazcie sobie strone np. UT200X informujaca o wszystkich kolejnych mutatorach... po prostu czytac sie odechciewa
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

Sith Code
Zablokowany

Wróć do „Komentarze do newsów ARMA2.pl”