Edycja plików paa i p3d
Moderator: Inkwizytor
Re: Edycja plików paa i p3d
Coś mi sie zdaje, ze to wszystko da sie zrobić w ArmA, ale trzeba addon makerów i innych speców i zrobia takie cuda.

Taa, pamiętam, że była taka modyfikacja do OFP, że jak się dostało z rakiety, pocisku pancernego, lub granatnika to z zolnierza zostawaly tylko flaki. Fajnie zlagowywalo to gre 

apeluję do tych którzy poznali czarną magię (modelowanie 3d) aby coś takiego wykreowali !
co to znaczy "zlagowywało" ? masz słabą kartę graficzną, czy też grasz w te beznadziejne tępę multiplayery w których nie liczy się przyjemność z taktycznej walki, tylko szybkość i ilość ?Rainbow pisze:Taa, pamiętam, że była taka modyfikacja do OFP, że jak się dostało z rakiety, pocisku pancernego, lub granatnika to z zolnierza zostawaly tylko flaki. Fajnie zlagowywalo to gre
Zlagowywalo to znaczy, że gra stała na 5s bez reakcji, po czym dopiero wracała do działania.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2021, 00:45 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
czy też grasz w te beznadziejne tępę multiplayery w których nie liczy się przyjemność z taktycznej walki, tylko szybkość i ilość ?
A powiedz mi, ile grasz w OFP/ArmA, bo cos mi sie zdaje ze niezbyt długo. Zapisz sie do klanu i wtedy poznasz czy te "te beznadziejne tępę multiplayery" faktycznie sa takie złe.
Jeżeli mowa o czystej taktyce, to popatrz na tryp Cooperative - króla taktyki, własnie w multiplayerze.
Innym rodzajem taktyki sa mapy C&H, wymagajace zgrania druzyny i tez stosowania pewnych taktyk.
Najmniej wymagajacym taktyki, ale tez nie zawsze jest CTF, typowy rozluźniacz

SebaNR - "PS dzięki Tobie za wszelką okazaną pomoc oby na forach było więcej takich użytkowników jak Ty !"
Przyłączam się do podziękowań dla MATTE. Z tego co zauważyłem na tym forum to jedna z nielicznych osób która wali konkrety i faktycznie pomaga tutaj ludziom. Zamiast sypać enigmą jak co poniektórzy, albo się nabijać z czyjejś niewiedzy. A zapominają jak to sami kiedyś zaczynali zabawe z Armą. Ludzie czego wy się boicie??? Że ktoś zrobi lepszego addona niż wy???
Motto tego forum: WIEM ALE NIE POWIEM...
SebaNR - "czy też grasz w te beznadziejne tępę multiplayery w których nie liczy się przyjemność z taktycznej walki, tylko szybkość i ilość ?"
To my chyba graliśmy w różne OFP/ArmA bo akurat w tych które ja znam to tryb multi jest właśnie bardziej realistyczny i wymagający niż single i granie z tępym AI. Niema to jak partyjka z inteligentnym przeciwnikiem.
Coopy rządzą !!!
Pyknij sobie w Evolution V2 i się przekonasz. Chociaż moim skromnym zdaniem lepsza jest inna, nieco zmodyfikowana wersja tej kampani. Mówie tu o High Civilization. Tylko nie wiem czemu tak żadko spotykana na serwach.
ufoman: Edytuj swoje posty kiedy zamierzasz jeden po drugim napisac. Forum nie ma swojego motto, ale zaraz moze byc nim "banowanie tych, ktorzy przypisuja mu obrazliwe motta".

Przyłączam się do podziękowań dla MATTE. Z tego co zauważyłem na tym forum to jedna z nielicznych osób która wali konkrety i faktycznie pomaga tutaj ludziom. Zamiast sypać enigmą jak co poniektórzy, albo się nabijać z czyjejś niewiedzy. A zapominają jak to sami kiedyś zaczynali zabawe z Armą. Ludzie czego wy się boicie??? Że ktoś zrobi lepszego addona niż wy???
Motto tego forum: WIEM ALE NIE POWIEM...
SebaNR - "czy też grasz w te beznadziejne tępę multiplayery w których nie liczy się przyjemność z taktycznej walki, tylko szybkość i ilość ?"
To my chyba graliśmy w różne OFP/ArmA bo akurat w tych które ja znam to tryb multi jest właśnie bardziej realistyczny i wymagający niż single i granie z tępym AI. Niema to jak partyjka z inteligentnym przeciwnikiem.
Coopy rządzą !!!
Pyknij sobie w Evolution V2 i się przekonasz. Chociaż moim skromnym zdaniem lepsza jest inna, nieco zmodyfikowana wersja tej kampani. Mówie tu o High Civilization. Tylko nie wiem czemu tak żadko spotykana na serwach.
ufoman: Edytuj swoje posty kiedy zamierzasz jeden po drugim napisac. Forum nie ma swojego motto, ale zaraz moze byc nim "banowanie tych, ktorzy przypisuja mu obrazliwe motta".