United Forces Army [UFA] squad
Moderatorzy: VoY, Inkwizytor
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Re: United Forces Army [UFA] squad
Zgłaszających się proszę o wizytę w dniu dzisiejszym ( środa ) na TS3 na kanale VirtualBattle-Rekrutacja.
Byłem wczoraj na kanale rekrutacyjnym. Były 2 osoby lecz powiedziały bym przyszedł później... a ja czasu nie miałem.
Więc można dzisiaj dołączyć?
Więc można dzisiaj dołączyć?
Zglaszam :
[GDW]Bebop-LC
[GDW]Bandit
Niedlugo zglosi sie prawdopodobnie jeszcze 2
[GDW]Bebop-LC
[GDW]Bandit
Niedlugo zglosi sie prawdopodobnie jeszcze 2
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
Łapać mnie na TS3.
Kazik oczywiście możesz wpadać ale dzisiaj jest mecz więc od g. 20.00 jestem raczej niedostępny.
Kazik oczywiście możesz wpadać ale dzisiaj jest mecz więc od g. 20.00 jestem raczej niedostępny.
Jeśli się zgodzicie zgłaszam swój udział w wojnie. Głowa już ogolona, addony zassane - będę kontrolował TS3. Przydział wedle uznania HQ.
Dobrze, potrzeba nam ludzi.
Pewnie dostaniesz wygodne kamasze albo za ciasny hełomofon w zależności od umiejętności.
Tak na marginesie do reszty UFA - wreszcie poszerza się nam skład... szkoda, że w połowie kampanii, bo zanim się zgramy z nowymi rekrutami i podocieramy piaskiem pośladki to RRA może nas już wypchnąć z mapy ale trzeba się dobrze spinać i zacząć się odbijać na południe
Pewnie dostaniesz wygodne kamasze albo za ciasny hełomofon w zależności od umiejętności.
Tak na marginesie do reszty UFA - wreszcie poszerza się nam skład... szkoda, że w połowie kampanii, bo zanim się zgramy z nowymi rekrutami i podocieramy piaskiem pośladki to RRA może nas już wypchnąć z mapy ale trzeba się dobrze spinać i zacząć się odbijać na południe

A Ty Zero jesteś ten Zero, JMK?Zero pisze:Jeśli się zgodzicie zgłaszam swój udział w wojnie. Głowa już ogolona, addony zassane - będę kontrolował TS3. Przydział wedle uznania HQ.
Witaj Przemek, kope latek 

- specops
- ID Steam:
- Numer GG: 2266350
- Kontakt:
Witam, da radę dołączyć jeszcze dzisiaj do UFA? :-)
[UFA]Gibbs[ST]
Może powiem coś o sobie, w toku chęci gry z wami. Otóż w same armie 2 doświadczony wielce nie jestem
Natomiast przeszedłem przez serię gier typu Day of Defeat, Battlefield 2 project reality, forgotten hope 1&2. W każdej z owych gier trudziłem się roli snajpera i strzelca wyborowego. Granie w samą armę w trybie MP jest zwyczajnie nudne...Interesuje mnie ścisła kooperacja, w ulubionej roli 
Pozdrawiam serdecznie, Gibbs.
Może powiem coś o sobie, w toku chęci gry z wami. Otóż w same armie 2 doświadczony wielce nie jestem

Pozdrawiam serdecznie, Gibbs.
Arma 3 CooP
http://www.ArmA3CooP.pl/
http://www.ArmA3CooP.pl/
[UFA]JohnRico[ID] zgłaszam się do składu UFA.