Problem z instalacją SP2 na XP

Masz problem ze sprzętem? Windows Ci się wiesza? A może chcesz sie pochwalić swoim "piecem"?

Moderator: Inkwizytor

Desperat
ID Steam:
Numer GG: 5997674
ID gracza: 0

Re: Problem z instalacją SP2 na XP

Post autor: Desperat »

-=HuNTeR=- pisze: Tak, to znowu ja z kolejnym problemem :| Podczas instalacji SP2 na XP wywala komunikat "Odmowa dostępu". Windows XP Home Edition oryginalny - żeby nie było że pirat czy coś... Na starym komputerku wszystko było ok, na tym - kicha :/ Szukałem w google, ale znalazłem tylko problemy z piracką wersją XPka (instalator prosi o klucz).

SP2 w XP , to najgorsze scierwo jakie jest dla Windowsa. Ja nie uzywam i tak jest o wiele lepiej .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Obrazek
Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Re: Problem z instalacją SP2 na XP

Post autor: Forrestal »

Desperat pisze:
-=HuNTeR=- pisze: Tak, to znowu ja z kolejnym problemem :| Podczas instalacji SP2 na XP wywala komunikat "Odmowa dostępu". Windows XP Home Edition oryginalny - żeby nie było że pirat czy coś... Na starym komputerku wszystko było ok, na tym - kicha :/ Szukałem w google, ale znalazłem tylko problemy z piracką wersją XPka (instalator prosi o klucz).

SP2 w XP , to najgorsze scierwo jakie jest dla Windowsa. Ja nie uzywam i tak jest o wiele lepiej .

Oj, sie grubo mylisz - SP2 jest bardzo potrzebny poniewaz bez niego nie dosc ze bezpieczenstwo windowsa jest jeszcze bardziej eatpliwe to na dodatek masz ograniczona funkcjonalnsoc.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hardware & Software”