Bitewne czwartki A2 OA

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
shadow94
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Bitewne wieczorki ArmA2

Post autor: shadow94 »

Witam.

Mam pytanie... Czy do grania MP w Arme potrzebne są słuchawki z mikrofonem :?:
Jestem nowy i to mój pierwszy kontakt z Armą i jeszcze wielu rzeczy nie wiem.... :(
Awatar użytkownika
Maćko
ID Steam:
ID gracza: 1
Kontakt:

Post autor: Maćko »

shadow94 pisze:Witam.

Mam pytanie... Czy do grania MP w Arme potrzebne są słuchawki z mikrofonem :?:
Jestem nowy i to mój pierwszy kontakt z Armą i jeszcze wielu rzeczy nie wiem.... :(
To zależy gdzie będziesz grał. Jeśli na publikach to wystarczą Ci głośniki :D
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
shadow94
ID Steam:

Post autor: shadow94 »

spoko... xD
Ale i tak zainwestuje..... :) Thanks za pomoc.... :D
biker48
ID Steam:

Post autor: biker48 »

Kurde ja bym się pisał na jakaś walkę, co by się szczenięce lata z OFP przypomniały... Ale to co widzę na MP w ArmA2 to jakiś jeden wielki chaos.... Już zaczynam tracić nadzieję, na to, że ktoś w to normalny gra.....
Awatar użytkownika
methos
ID Steam:

Post autor: methos »

Wbij się na konkretny serwer - np 8BZ. Tam grają ludzie z doświadczeniem i nowi ale tacy, którzy chcą pograć konkretnie, słuchają i dostosowują się do komend i nie robią syfu.
Sam jak mam chwilkę to tam gram.
Polecam.
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
biker48
ID Steam:

No tak ale najlepiej się umówić na jakąś sesję z wieczorka i zagrać od początku do końca... A nie wbijać się w grę jak już trwa...
Awatar użytkownika
methos
ID Steam:

Post autor: methos »

No to masz na początku - ok 20:30 zaczyna się zabawa. Ale w sumie jak chcesz grać jak się zaoferowałeś i mniej więcej podsumowałem - nie będzie Ci przeszkadzać o której się wbijesz - bo raz dwa załapiesz jaka jest obecna sytuacja na mapie, a reszta to już z górki.
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
biker48
ID Steam:

spoko wczoraj szukalem na TS tego kanału i za diabła nie mogłem się podłączyć.. Ale będę wieczorami wolnymi próbował :)
Awatar użytkownika
VoY
ID Steam:
Numer GG: 3308113

Post autor: VoY »

Witam ponownie.
Gramy prawie każdego wieczorka. Roznie to bywa z czasem i frekwencją ale ...
Każdy mile widziany. Przypominam tylko iż do gry niezbędna jest obecność na TS i tym samym posiadanie mikrofonu.

Padło pytanie na którym kanale TS? troche racji. starzy bywalcy sami się zbierają i wyłapują po kanałach ale może to być trudniejsze dla "nowych". Problem rozwiązemy w prosty sposób. Każdy kto jest gotowy do grania w rejonie g. 20.30 pakuje się na kanał "Bitewne Wieczorki". Kanał dostępny dla wszystkich.

Mapy:
Jeśli ktoś grał na publicu fajną mapkę i chciałby zagrać ją w naszym gronie zgłaszajcie to do mnie. Wrzucimy na serwer. GG 3308113 ( żadnych DM, CTF corridor itp )
Obrazek

Obrazek
2M1R
ID Steam:

Post autor: 2M1R »

Ja tez się pisze na te wieczorki, nawet chciałem coś takiego zaproponować ale teraz jestem na wakacjach i nie mam dostępu do kompa z Armą.

Jedyny problem to taki ze z racji mojej choroby mój aparat mowy jest trochę "niesprawny" ale myślę ze się zrozumiemy bez problemu :)
Piopi
ID Steam:

Post autor: Piopi »

Gracie w oryginalne misje kooperacji dołączone do gry? Można by spróbować ściągnąć misję z Armaholic, na pewno niektórzy znają misje w które gracie a taka "nowość" dla wszystkich to było by wyzwanie.

P.S Jak będę miał nowy komputer i grę to będę z wami grywał wieczorami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”