Arma 2 Demo
Moderator: Inkwizytor
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: ARMA 2 Demo
"Day after tomorrow" powinienem mieć już full oryginał. 

Mów mi milordzie łapserdaku!
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Ja wole nie ryzykowac zakupu narazie, pierw musze sprawdzic jak bedzie (czy w ogóle bedzie) chodzic na moim staruszku 

Ha
"We are pleased to advise that your order, #######, is now on its way!" I teraz pytanie - dojdzie przed sobotą, czy nie...

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja dostałem już info, że mi wysłali gierkę
YEAH!!! Come to papa 

Mów mi milordzie łapserdaku!
Hejka, panowie znacie jakiś polski sklep online wysyłający gry za granicę? (UK)
Wiem, że Merlin wysyła, ale jak na razie w ich ofercie ArmA 2 nie ma.
Oczywiście chodzi mi o polską wersję.
Wiem, że Merlin wysyła, ale jak na razie w ich ofercie ArmA 2 nie ma.
Oczywiście chodzi mi o polską wersję.
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Jeszcze nic nie wiadomo o polskiej premierze, a ty chcesz kupować 

- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
- ID gracza: 0
Panowie, ogłaszam że ArmA 2 w wersji ENG właśnie leży u mnie na biurku
Instalka dopiero koło północy, bo za godzinę idę do pracy

Instalka dopiero koło północy, bo za godzinę idę do pracy

Dobrze że mam od brata narazie wersję niemiecką bo wiem jak chodzi. Skrojone demo będzie latać w 30 klatkach na 8800 gt i wszyscy się będą trzepać że taka giera i fantatyczna optymalizacja. Kupią oryginał i zjedzą kapcie jak w mieście będą jechać samochodem w 16 fps-ach. Bis gówno zoptymalizuje. Jak miałem dual core prescota i X1600 XT to też się czarowałem jak arma 1 wyszła że przecież musi być to zoptymalizowane bo tak nie może być. I gówno a nie optymalizacja, zachowałem sobie profil (używam własnej klawiszologii) i zrobiłem reinstal bo jakaś kampania mi nie chodziła koło patcha 1.14. Odpaliłem na 1.00 i okazało się że nic się w ilości klatek nie zmienilo. Tylko głupie zabawy fow-em i kombinowanie z shaderami na drzewkach. Zagrałem uczciwie w Armę 1 dopiero na C2D 6400 i 8800 gs, bez zacinek na medium i w 1280X960.
W Arma 2 będzie to samo. Oczywiście można powgrywać no blury, czy inne no gras islandy tylko to już zmienia zabawę i samą grę w kluczowych jej aspektach. Granie na low i very low z obiektami kompletnie mija się z celem - niestety taka prawda. Gra wygląda tragicznie. Jeżeli jeszcze ujdą budynki to 10 metrów od nas jeżdżą pudełka od zapałek. Albo looknijcie w kampanii stojąc przy samolocie w kierunku ciężarówek, misja gdzie jedziemy rowerami. Porażka, 2 ciężarówki to po 2 bloki poukładane na siebie 15 metrów od nas.
A co do tego z dupy Arma Marka to można sobie darować program do bani. Niech zrobią porządny nowy test, jak jedzie samochód po elektrozawodzku, strzelanię jakąś w mieście z kilkunastoma jednostkami 3 BMPy, 2 Czołgi 1 samolot i finał. Jak to komp pociągnie to giera zawsze będzie śmigać płynnie.
W Arma 2 będzie to samo. Oczywiście można powgrywać no blury, czy inne no gras islandy tylko to już zmienia zabawę i samą grę w kluczowych jej aspektach. Granie na low i very low z obiektami kompletnie mija się z celem - niestety taka prawda. Gra wygląda tragicznie. Jeżeli jeszcze ujdą budynki to 10 metrów od nas jeżdżą pudełka od zapałek. Albo looknijcie w kampanii stojąc przy samolocie w kierunku ciężarówek, misja gdzie jedziemy rowerami. Porażka, 2 ciężarówki to po 2 bloki poukładane na siebie 15 metrów od nas.
A co do tego z dupy Arma Marka to można sobie darować program do bani. Niech zrobią porządny nowy test, jak jedzie samochód po elektrozawodzku, strzelanię jakąś w mieście z kilkunastoma jednostkami 3 BMPy, 2 Czołgi 1 samolot i finał. Jak to komp pociągnie to giera zawsze będzie śmigać płynnie.
W gruncie rzeczy to jakiś nowy temat może by trzeba by na to założyć, ale może i tu ktoś znajdzie 
http://arma2.nexway.com
Tu można kupić ArmA2 w wersji download. Wersja UK.
Moja w wersji pudełkowej już podobno jedzie z UK, ale jak nie dojedzie do jutra to kupuję download i sprzedaję pudełkową jak już się przywlecze.

http://arma2.nexway.com
Tu można kupić ArmA2 w wersji download. Wersja UK.
Moja w wersji pudełkowej już podobno jedzie z UK, ale jak nie dojedzie do jutra to kupuję download i sprzedaję pudełkową jak już się przywlecze.