vilas - To co piszesz, to zwykłe polskie narzekanie, brak poparcia jakimikolwiek dowodami i w dodatku na siłę wyszukujesz błędy.
Czernaruś to nie wyspa, a mapa.
Twoim zdaniem jedyna nowość w Arma 2 to nowy teren i jednostki

Gdzie ty byłeś?
Kod: Zaznacz cały
chyba kłopoty z optymalizacją, na super komputerach zaniki tekstur? uuuuuu i w dodatku wymogi niebotyczne
To najpierw piszesz, że tyle i tyle pokazano, a teraz piszesz "chyba" kłopoty z optymalizacją.
> pokopany kompletnie realizm, a tym realizmem gębę wycierają, generalnie ignorancja militarna twórców gry

mógłbym tu dać caaaałą dłuuugą litanię błędów, ale nie chce (chyba że ktoś mnie do tego sprowokuje), generalnie A2 to dla mnie "badziew" z militarnego punktu widzenia, choć jako "gra" wygląda "ładnie"
Jakieś konkrety? Pisz, jestem ciekaw.
jak dla mnie z tego co widziałem, to sie rusuje Arma1 przepakowana :/ a nie nowa super gra :/
rysuje sie "z braku laku", bo nie ma innego tak otwartego środowiska do przerabiania i tworzenia , wiec tylko z braku konkurencji obecnie to coś będzie istnieć, gdyby było pare takich gier - BIS by sie zakopał ze swoimi błędami i olewactwem roboty
A może właśnie dlatego nie ma konkurencji? Bo robienie gier na taką skalę jest za trudne? Zresztą, spójrz na OFP2. Wielka korporacja, a problemy ze swoją grą mają większe, niż mała firma w Czechach. Łatwo coś krytykować, ale samemu stworzyć już nie prawda?
Kocham po prostu ludzi, którzy na coś narzekają, a sami nie określają dokładnie na co. Moim zdaniem, weź się po prostu do roboty i skończ narzekać, bo dostajesz dobry realistyczny symulator. Bez BISu i ich rzekomego lenistwa, grałbyś w super realistyczne Call of Duty 4.