Wieje wiaterek.

... lub palce na klawiaturę niosą

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
Drone
ID Steam:
Numer GG: 4111057
ID gracza: 0

Re: Wieje wiaterek.

Post autor: Drone »

Kraków pozdrawia ! Siedzę sobie w wannie, komputerek kulturalnie zakupuje muzykę z sieci sklepów torrent, a tu nagle PIZD i wszystko zgasło -.-. Wychodzę wiec zdenerwowany z cieplutkiej kąpieli, patrzę, a u siory chce okno wyrwać. Bez zbędnych narzekań przystawiam do okna wielką donice, co by trzymała wszystko w szachu i zauważam w oddali błyśniecie na całą szerokość nieba - normalnie było widać myszy na kopcu. Wtedy to światło wstaje, komp sie włącza, a ja wracam do mojej ukochanej wanienki.
Awatar użytkownika
Keilholz
ID Steam:
Numer GG: 3617202

Post autor: Keilholz »

Ech, ludziska, co wy opowiadacie, przecież śliczna pogoda jest, właśnie okazję miałem przechadzać się uroczymi uliczkami Tczewa, noc spokojna, gwiazdy świecą, wiaterku ni powiewu, sielanka po prostu i sen nocy letniej.
Wcześniej w ciągu dnia sobie troszkę popadało, ale to po to tylko, by roślinki bujniej nam się rozwijały, radując oczy nasze soczystą zielenią, a płuca ożywczym tlenem.

Więc dobrze jest.
Awatar użytkownika
Diabl0
ID Steam:
Numer GG: 2236900

Post autor: Diabl0 »

EEtam, nie jest źle... Mam 400m do plaży i nic nie słyszę, ot jedynie od czasu do czasu UPS piśnie i lekko światła przygasną, ale jakby co mam agregat :D Pociesza mnie też to że mieszkam nad samym morzem gdzie takie wiatry nie są nowością, więc co słabsze drzewa już wcześniej połamało :)
Awatar użytkownika
Cleric
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: Cleric »

heh Keiholz to już monopolowego 24h nie ma koło Ciebie że po całym Tczewie musisz ganiać?? :mrgreen:
BTW - u mnie raczej mocno nie wieje ale jakoś huczy okropnie tam w górze :|
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Mirage
ID Steam:

Post autor: Mirage »

Nie no fajna noc, nie dość, że wiało, to jeszcze tak po północy przyszło potężne gradobicie (współczuje tym co były w tym czasie na polu i nie mieli sie gdzie schować) i na koniec jeszcze burza... :roll: Teraz widze, że wiatr się nieco uspokoił...
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

w Olsztynie daje równo, droga z domu do pracy zablokowana, pociągi opoznione
wczoraj jechalem do domu miedzy 19 a 20 to mi znosilo samochod na lewy pas. Dla pewnosci jechalem srodkiem :)
Zas kolega wracajacy wczoraj z Niemiec troche sie spoznil bo na autostradzie zaczelo samochody wywracac ...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
shelton
ID Steam: sheltonpol
Numer GG: 1986662
ID gracza: 1
Kontakt:

Post autor: shelton »

Z godziny na godziny będzie się uspokajać (pewnie już jest dużo lepiej).

Ja akuratnie okupuję okolicę, że tak powiem, bardzo bardzo daleko na zachodzie, więc wszystko to miałem mniej więcej z jednodniowym wyprzedzeniem... ;)

Przedwczoraj było bardzo ciężko, teraz jest już bardzo spokojnie i świeci słońce - co i Wam w najbliższych godzinach wróżę... :)

Wichura twardo idzie na wschód, więc teraz niech sie Ruskie martwią ;)
Awatar użytkownika
Volt
ID Steam:
Numer GG: 4218986

Post autor: Volt »

klamacz nie wiem gdzie byłeś w Olsztynie ale ja w mieście nie odczułem tego wiatru aż do 0:00.
Obrazek
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

Volt pisze: klamacz nie wiem gdzie byłeś w Olsztynie ale ja w mieście nie odczułem tego wiatru aż do 0:00.

wczoraj wieczorem w miescie wialo slabo, ale jak tylko trafisz na przedmiescia to leb urywa
zas dzis rano to i w miescie ostro dawalo :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Drone
ID Steam:
Numer GG: 4111057

Post autor: Drone »

Kraków pozdrawia ! Mamy godzinę 15:06, a wiatr już daje sie we znaki (np. niemal całkowitym zdmuchnięciem mnie z ławeczki przed blokiem -.-). Czy wydarzenia z dnia wczorajszego powtórzą sie i dzisiaj ? Czy wiatr znów wyrządzi makabryczne szkody oszacowane na milion złotych ? STAY TUNED !
mario
ID Steam:

Post autor: mario »

Nocka bezssenna.Parę metrów paneli z elewacji mojej chałupy poleciało na SE. Strażak miejski pytał mnie rano , czyj jest ten dom , z którego resztki paneli (PCV) dyndają nad chodnikiem...Jeszcze kuzyna odwozilismy wieczorem do domu , to mi sie gośc przy wysiadaniu przykleił do auta i nie mógł sie oderwac 8O . Od 22-giej burza z gradem i błyskawicami(!),przerwy w dostawie pradu przez całą noc.
Opole.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co ślina na język...”