Wieje wiaterek.
Moderator: Inkwizytor
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Re: Wieje wiaterek.
Kraków pozdrawia ! Siedzę sobie w wannie, komputerek kulturalnie zakupuje muzykę z sieci sklepów torrent, a tu nagle PIZD i wszystko zgasło -.-. Wychodzę wiec zdenerwowany z cieplutkiej kąpieli, patrzę, a u siory chce okno wyrwać. Bez zbędnych narzekań przystawiam do okna wielką donice, co by trzymała wszystko w szachu i zauważam w oddali błyśniecie na całą szerokość nieba - normalnie było widać myszy na kopcu. Wtedy to światło wstaje, komp sie włącza, a ja wracam do mojej ukochanej wanienki.
- Keilholz
- ID Steam:
- Numer GG: 3617202
Ech, ludziska, co wy opowiadacie, przecież śliczna pogoda jest, właśnie okazję miałem przechadzać się uroczymi uliczkami Tczewa, noc spokojna, gwiazdy świecą, wiaterku ni powiewu, sielanka po prostu i sen nocy letniej.
Wcześniej w ciągu dnia sobie troszkę popadało, ale to po to tylko, by roślinki bujniej nam się rozwijały, radując oczy nasze soczystą zielenią, a płuca ożywczym tlenem.
Więc dobrze jest.
Wcześniej w ciągu dnia sobie troszkę popadało, ale to po to tylko, by roślinki bujniej nam się rozwijały, radując oczy nasze soczystą zielenią, a płuca ożywczym tlenem.
Więc dobrze jest.
- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
EEtam, nie jest źle... Mam 400m do plaży i nic nie słyszę, ot jedynie od czasu do czasu UPS piśnie i lekko światła przygasną, ale jakby co mam agregat
Pociesza mnie też to że mieszkam nad samym morzem gdzie takie wiatry nie są nowością, więc co słabsze drzewa już wcześniej połamało 
- Cleric
- ID Steam:
- Kontakt:
heh Keiholz to już monopolowego 24h nie ma koło Ciebie że po całym Tczewie musisz ganiać??
BTW - u mnie raczej mocno nie wieje ale jakoś huczy okropnie tam w górze
BTW - u mnie raczej mocno nie wieje ale jakoś huczy okropnie tam w górze
Nie no fajna noc, nie dość, że wiało, to jeszcze tak po północy przyszło potężne gradobicie (współczuje tym co były w tym czasie na polu i nie mieli sie gdzie schować) i na koniec jeszcze burza...
Teraz widze, że wiatr się nieco uspokoił...
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
w Olsztynie daje równo, droga z domu do pracy zablokowana, pociągi opoznione
wczoraj jechalem do domu miedzy 19 a 20 to mi znosilo samochod na lewy pas. Dla pewnosci jechalem srodkiem
Zas kolega wracajacy wczoraj z Niemiec troche sie spoznil bo na autostradzie zaczelo samochody wywracac ...
wczoraj jechalem do domu miedzy 19 a 20 to mi znosilo samochod na lewy pas. Dla pewnosci jechalem srodkiem
Zas kolega wracajacy wczoraj z Niemiec troche sie spoznil bo na autostradzie zaczelo samochody wywracac ...

- shelton
- ID Steam: sheltonpol
- Numer GG: 1986662
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Z godziny na godziny będzie się uspokajać (pewnie już jest dużo lepiej).
Ja akuratnie okupuję okolicę, że tak powiem, bardzo bardzo daleko na zachodzie, więc wszystko to miałem mniej więcej z jednodniowym wyprzedzeniem...
Przedwczoraj było bardzo ciężko, teraz jest już bardzo spokojnie i świeci słońce - co i Wam w najbliższych godzinach wróżę...
Wichura twardo idzie na wschód, więc teraz niech sie Ruskie martwią
Ja akuratnie okupuję okolicę, że tak powiem, bardzo bardzo daleko na zachodzie, więc wszystko to miałem mniej więcej z jednodniowym wyprzedzeniem...
Przedwczoraj było bardzo ciężko, teraz jest już bardzo spokojnie i świeci słońce - co i Wam w najbliższych godzinach wróżę...
Wichura twardo idzie na wschód, więc teraz niech sie Ruskie martwią
- Volt
- ID Steam:
- Numer GG: 4218986
klamacz nie wiem gdzie byłeś w Olsztynie ale ja w mieście nie odczułem tego wiatru aż do 0:00.
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Volt pisze: klamacz nie wiem gdzie byłeś w Olsztynie ale ja w mieście nie odczułem tego wiatru aż do 0:00.
wczoraj wieczorem w miescie wialo slabo, ale jak tylko trafisz na przedmiescia to leb urywa
zas dzis rano to i w miescie ostro dawalo

- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
Kraków pozdrawia ! Mamy godzinę 15:06, a wiatr już daje sie we znaki (np. niemal całkowitym zdmuchnięciem mnie z ławeczki przed blokiem -.-). Czy wydarzenia z dnia wczorajszego powtórzą sie i dzisiaj ? Czy wiatr znów wyrządzi makabryczne szkody oszacowane na milion złotych ? STAY TUNED !
Nocka bezssenna.Parę metrów paneli z elewacji mojej chałupy poleciało na SE. Strażak miejski pytał mnie rano , czyj jest ten dom , z którego resztki paneli (PCV) dyndają nad chodnikiem...Jeszcze kuzyna odwozilismy wieczorem do domu , to mi sie gośc przy wysiadaniu przykleił do auta i nie mógł sie oderwac
. Od 22-giej burza z gradem i błyskawicami(!),przerwy w dostawie pradu przez całą noc.
Opole.
Opole.