Jak już pisałem - gówno wiesz i pierdzielisz jak zwykle. Nie masz najmniejszego pojęcia czym jest CWR a czym P85. Co Tworzy ekipa CWR a co P85. Ale przecież zawsze jest powód do nabicia posta co?
OFman - podziwiam Twoją cierpliwość

Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Ech, czy ty nie widzisz, że ty się błaźnisz takimi wypowiedziami ?SaS TrooP pisze:Niestety...CWR nadal żyje!
Ech, czy oni nie widzą, że się błaźnią?
W takim razie Ty mało wiesz jak to mawia mój nauczyciel od historii. Podaj mi jedno źródło gdzie pisze coś o becie CWRa. Do bety nawet dziś daleka droga a ty piszesz na temat dema, które zostało wydane prawie rok temu trochę na siłę by zrobić niespodziankę community na święta. Dobrze, że są tu osoby myślące, które widzą różnicę pomiędzy dwoma modami i wiedzą, że nie należy ich porównywać.Gdybym oceniał np. Full P'85 i jakąś tam pre alphę CWRa (a z tego co wiem to co teraz jest to beta) to wtedy bluzgi w moim kierunku są uzasadnione.
Cóż, sami tak napisaliście. A jesli nawet, to teoretycznie P'85 to teaser, jak sami się reklamują (i to co wyszło). A teaser to:Cold War Rearmed v0.36 released
OFP Demo State
Jaś demo, czy też wersja demonstracyjna:Jest to często stosowany chwyt marketingowy, mający na celu zwrócenie uwagi potencjalnych odbiorców na promowany produkt, który w chwili udostępnienia teasera nie jest jeszcze gotowy.
Z waszych słów wynika, że pokazaliście część UKOŃCZĄNĄ bądź niemal ukończoną. A teaser to niewielki procent tego co ma być, i do tego nie do końca ukończony.Wersja demonstracyjna, demo, demo gry, wersja pokazowa, próbna zwykle komercyjego programu komputerowego. Zazwyczaj jest to wersja o ograniczonej funkcjonalności w stosunku do wersji pełnej lub wersja pełna o ograniczonej czasowo możliwości wykorzystania.W przypadku gier jest to zwykle jeden poziom z finalnej części gry.