PS : Od razu mówie, że nie trzymam tu strony ani jednego ani drugiego, po prostu wypowiadam moje zdanie więc mozecie je mieć w dupie

Moderator: Inkwizytor
Cleric pisze: Nie będę już dyskutował bo to nie ma jak widać większego sensu - za to pokażę na skrinach wszystko o czym pisałem a czego m.in Robi "nie pamięta"![]()
Finalna wersja ECP 1.085 (używana również przez Robiego)
PoitleK pisze: Aby wiekszosc tych magicznych gadzetow dzialala trzeba bylo grac na serwerach z zainstalowanym ecp... wtedy apteczke mial kazdy bez ograniczen
Robi pisze:PoitleK pisze: Aby wiekszosc tych magicznych gadzetow dzialala trzeba bylo grac na serwerach z zainstalowanym ecp... wtedy apteczke mial kazdy bez ograniczen
No mi też tak się wydaje (wcześniej też o tym pisałem). To by wyjaśniało fakt, że nie pamiętam tych gadżetów, ponieważ wyjątkowo mało grałem na serwerach, posiadających ECP.![]()
Forrestal pisze: Co do apteczek to byly i zwaly sie zawsze First Aid bo polskojezycznego ECP nie bylo![]()
Robi pisze:Forrestal pisze: Co do apteczek to byly i zwaly sie zawsze First Aid bo polskojezycznego ECP nie bylo![]()
Forrest... jeśli znajdę chwilkę czasu (niestety teraz brakuje mi nawet na Armę) to postaram się z powrotem zainstalować OFP i ustawić wszystko tak jak jak miałem (łącznie z ECP). Spróbuję nagrać filmik ukazujący jak u mnie wyglądało ECP i udowodnię, że będzie w nim polskie menu (no chyba, że Forest i Cleric to szamani voodoo i zaczarują wszystko). Menu angielskie miałem w drugiej odsłonie ECP.